«Υπάρχει μια φήμη πως ακόμα και όταν σβήσει ο ήλιος και καταστραφεί η ανθρωπότητα θα συνεχίσει να παίζει το “Κωνσταντίνου και Ελένης” και θα έχει και υψηλή τηλεθέαση» είπε ο Αντώνης Κανάκης στον Χάρη Ρώμα ο οποίος βρέθηκε σε φιλοξενούμενος στο «Βινύλιο» το βράδυ της Παρασκευής (03/12).

Αφού έβαλαν τα γέλια, τόσο ο παρουσιαστής όσο και ο ηθοποιός, ο δεύτερος απάντησε όλο χιούμορ πως: «Το θέμα είναι ότι δεν θα βρίσκομαι εκεί για να παίρνω τα πνευματικά δικαιώματα».

Στην συνέχεια, ο Χάρης Ρώμας ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Και το Καφέ της Χαράς παίζεται με 19-25%. Έχει πολύ υψηλά ποσοστά. Είμαι σε αυτήν την ευχάριστη θέση. Το Κωνσταντίνου και Ελένης δεν συνεχίστηκε για 3η χρόνια, γιατί και εγώ και η Ελένη ακούσαμε τους καλοθελητές που μας έλεγαν ότι θα μείνουμε για πάντα η Κατακουζήνα και η γκαρσόνα. Μας έδιναν πολύ μεγάλα ποσά για να συνεχίσουμε την σειρά. Στην πορεία έτσι κι αλλιώς τα πράγματα είτε δικαιώνονται είτε δεν δικαιώνονται. Ο χρόνος είναι ο καταλύτης όλων».

«Η τηλεόραση είναι ένα πολύ ισχυρό μέσον και μπορεί να παράξει τέχνη» τόνισε ο Χάρης Ρώμας.

Το μόνο που θυμάται από τους «Μεν και Δεν»

Οι «Μεν και Δεν» είναι μια ακόμα μεγάλη επιτυχία του Χάρη Ρώμα όμως εκείνος θυμάται πολύ συγκεκριμένα πράγματα με το πέρασμα του χρόνου. «Το μόνο που θυμάμαι από τους Μέν και Δεν και χαριτολογώ με τον Στέλιο Μάινα και του λέω πως αν καταφέρω και βρω το επεισόδιο που έκανε το κοτόπουλο και εγώ το λαγό, νομίζω ότι θα είμαστε καταξιωμένοι μέχρι το τέλος της ζωής μας» είπε με χιούμορ ο Χάρης Ρώμας.