Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής (10/12) η εκπομπή «Ένα τραγούδι ακόμα» την οποία παρουσιάζει ο Γιώργος Θεοφάνους μέσα από την συχνότητα του Open. Ποδαρικό στη νέα εκπομπή έκανε η Ευρυδίκη και μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι δυο τους στα πρώτα τους βήματα.

«Ήρθαμε στην Αθήνα και ευτυχώς που ήταν καλοκαίρι γιατί είχαμε μόνο κατωσέντονο, φίλε! Δεν είχαμε να πληρώσουμε να αγοράσουμε πάπλωμα… Δόξα τον Θεό» ανέφερε αρχικά, ο Γιώργος Θεοφάνους.

Στη συνέχεια, η Ευρυδίκη σημείωσε πως: «ανέλαβε την ευθύνη του εαυτού του από πάρα πολύ μικρός. Άρα ήταν από τότε που τον γνώρισα ένα υπεύθυνο άτομο, με απίστευτο μυαλό και δεν ήθελε ποτέ να επιβαρύνει την οικογένεια του με τα δικά του έξοδα. Ακόμα και στο θέμα των σπουδών του και αυτό είναι κάτι που θαυμάζω στον Γιώργο».

«Εγώ από την άλλη δεν τα πήγαινα ποτέ καλά με τα χρήματα, δεν ήξερα να κάνω διαχείριση και ταλαιπώρησα πολύ τους γονείς μου. Δηλαδή ο πρώτος χρόνος στο Παρίσι κόστισε στους γονείς μου ένα οικόπεδο, ο δεύτερος στην Αμερική ένα ακόμα δάνειο… Άρα όταν βρεθήκαμε στην Αθήνα μαζί με τον Γιώργο, μου είπε το εξής… “Τώρα τελείωσε! Δεν ζητάμε άλλα λεφτά από τους γονείς μας. Αρχίζουμε και δουλεύουμε και παίρνουμε τη ζωή μας στα χέρια μας. Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας, είμαστε μεγάλοι”. Έτσι και έγινε» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.