«Η τηλεόραση είναι κάτι αποτρόπαιο για εμένα. Έχει επικρατήσει αυτό το ριάλιτι που μας προσβάλλει πάρα πολύ και δεν παίρνουμε πρέφα ότι συμβαίνει αυτό. Έχουμε αποβλακωθεί. Τα μισά είναι απαράδεκτα», είπε η Νένα Μεντή στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» το πρωί της Δευτέρας (06/12) και πρόσθεσε: «Οι νέοι έχουν πατήσει τη φλούδα της τεχνολογίας και τσουλάνε στο χάος. Έχουν απομονωθεί και βλέπω ανθρώπους νέους, μεσήλικες έφηβους να ανεβοκατεβάζουν αυτό το πράγμα. Τρελαίνομαι. Έχω πάει σε ένα ζευγάρι σε μαγαζί και τους είπα “παιδιά, δεν θα πείτε καμία κουβέντα;”».

Τα όσα ανέφερε η κ. Μεντή για την τεχνολογία προκάλεσαν την αντίδραση του Σάββα Πούμπουρα ο οποίος ζήτησε το λόγο από τους συντελεστές της εκπομπής ώστε να πει την άποψη του για το θέμα.

«Καταλαβαίνω όλους τους παλιούς οι οποίοι έχουν ένα κόλλημα με τα παλιά και σίγουρα δαιμονοποιούν την τεχνολογία, όμως θα έπρεπε ακόμα να πληκτρολογούμε σε γραφομηχανή και να οδηγούμε κάρο. Είμαστε πάρα πολύ τυχεροί που εξελίσσεται η τεχνολογία και βρισκόμαστε σε ένα νέο μέλλον. Όχι μόνο βρίσκεις δουλειά μέσα από το κινητό, όχι μόνο μπορείς να δημιουργήσεις και να βγάλεις χρήματα μέσα από το κινητό, μπορείς να κάνεις χίλια δύο άλλα πράγματα. Αν λέμε ότι μετά το 1960 κατρακυλάμε, τότε να δούμε το 1940 πόσο ιδανικό ήταν», είπε ο Σάββας Πούμπουρας και τόνισε πως: «Είμαστε τυχεροί που ζούμε σε μια τέτοια εποχή».