Ο κιθαρίστας των Rolling Stones, Κιθ Ρίτσαρντς, έχει δηλώσει ότι η συνάντηση με τη σύζυγό του, Πάτι Χάνσεν, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1979 στο θρυλικό Studio 54, το νυχτερινό κέντρο που ήταν διάσημο για τους διάσημους πελάτες του τη δεκαετία του 1970. Η Χάνσεν ήταν ένα επιτυχημένο μοντέλο τότε και εμφανιζόταν στα εξώφυλλα επιτυχημένων περιοδικών όπως Glamour, Harper’s Bazaar και Vogue εκτός από τις καμπάνιες της για διεθνείς οίκους μόδας όπως Versace, Calvin Klein και Revlon.

Σύμφωνα με τον Ρίτσαρντς, η συνάντησή του με το μοντέλο ήταν προσχεδιασμένη, αλλά δεν περίμενε ότι θα έβγαινε κάτι -μέχρι τη στιγμή που την είδε.

Κιθ Ρίτσαρντς- Rolling Stones

«Όταν η Πάτι και εγώ γνωριστήκαμε ήταν απλά… μπουμ», αποκάλυψε ο Ρίτσαρντς σε συνέντευξή του στο Vanity Fair. «Τη στιγμή που είδα την Πάτι, κοιτάξαμε ο ένας τον άλλον, και είπα: «Γεια, κάτι μου συμβαίνει». Η Χάνσεν γιόρταζε τα γενέθλιά της εκείνο το βράδυ και εκείνη και οι φίλοι της δυσκολεύτηκαν να πάρουν ακόμη ένα μπουκάλι σαμπάνιας προς το κλείσιμο του θρυλικού κλαμπ.

Ο Ρίτσαρντς, όντας διάσημος ροκ σταρ, μπόρεσε εύκολα να τους προσφέρει, ωστόσο, ένα. Αλλά αυτή ήταν όλη η αλληλεπίδραση που είχαν οι δυο τους εκείνο το βράδυ. Μόλις μήνες αργότερα διασταυρώθηκαν για άλλη μια φορά, και τότε ήταν που άρχισε να αναπτύσσεται το ειδύλλιό τους, αναφέρει το grunge.com.

Κιθ Ρίτσαρντς- Rolling Stones

Κιθ Ρίτσαρντς: Πώς κατάφερε να κερδίσει την έγκριση της οικογένειας της συζύγου του

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει μετά τη δεύτερη συνάντηση τους. Η οικογένεια και οι φίλοι της Πάτι Χάνσεν ανησυχούσαν για τη νέα σχέση, πιθανότατα λόγω της ιδιότητας του ροκ σταρ Κιθ Ρίτσαρντς, μέλος του θρυλικού συγκροτήματος Rolling Stones. Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε την Χάνσεν να συνεχίσει να βγαίνει ραντεβού μαζί του. Είπε ότι της άρεσε ο τρόπος ζωής και διασκέδαζε βγαίνοντας σε πάρτι όπως έκανε ο Ρίτσαρντς. Σύμφωνα με το Harper’s Bazaar, ο θρυλικός, πια, κιθαρίστας δημιούργησε ένα φωτογραφικό κολάζ από φωτογραφίες Polaroid που έβγαζε ο ίδιος, ενώ έγραφε γράμματα στο μοντέλο χρησιμοποιώντας ακόμα και το δικό του αίμα.

Παρά την αρχική ανησυχία της οικογένειας της Χάνσεν σχετικά με τη σχέση της με τον ροκ σταρ, ο Ρίτσαρντς κατάφερε να κερδίσει την έγκρισή τους. «Ο Κιθ υποσχέθηκε στη μαμά μου ότι θα με φρόντιζε και το έκανε», είπε η Χάνσεν.

Κιθ Ρίτσαρντς- Rolling Stones

Κιθ Ρίτσαρντς: Πόσες φορές έπρεπε να κάνει πρόταση γάμου στη γυναίκα του

Ήταν το 1983 όταν ο Ρίτσαρντς αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην Χάνσεν στο Μεξικό, και όσον αφορά το πώς συνέβη, υπάρχουν δύο πλευρές στην ιστορία, αναφέρει το grunge.com. Σύμφωνα με τον Ρίτσαρντς, η Χάνσεν πήδηξε πάνω του από ευτυχία όταν της έκανε την ερώτηση. Η Χάνσεν το θυμάται με διαφορετικό τρόπο, ωστόσο, και είπε ότι ο Ρίτσαρντς έπρεπε να κάνει πρόταση γάμου μερικές φορές προτού τελικά συμφωνήσει η ίδια. Ο Ρίτσαρντς περιέγραψε τη σύζυγό του ως το «πιο όμορφο δείγμα στον κόσμο», αλλά εκτός από την ωραία εμφάνισή της, αγαπά επίσης το μυαλό της και «τη χαρά της ζωής της».

Ο Ρίτσαρντς και η Χάνσεν είναι παντρεμένοι για περισσότερες από τρεις δεκαετίες -ένα μεγάλο κατόρθωμα, ειδικά στη βιομηχανία του θεάματος- και έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες, τη Θεοδώρα και την Αλεξάνδρα.