«Ευτυχώς δεν έχω βιώσει εγώ κακοποιητική συμπεριφορά, αλλά το έχω δει να συμβαίνει μέσα στη δουλειά» υπογράμμισε η Εύη Δαέλη στην κάμερα της εκπομπής «Love It» το μεσημέρι της Πέμπτης (02/11) και πρόσθεσε: «Μπορεί αυτό να μη σημαίνει ότι αφήνει σημάδι πάνω στο σώμα σου, αλλά ακόμη και τα λόγια μπορούν να χτυπήσουν κάποιον πολύ έντονα. Το έχω δει αυτό και πάντα, όταν συμβαίνει μπροστά μου, το σταματάω με κάποιον τρόπο. Προσπαθώ είτε να μιλήσω είτε να πω, αν ο άλλος δεν θέλει να μιλήσει για τον εαυτό του, ότι εμένα με φέρνει σε δύσκολη θέση και θέλω να σταματήσει εδώ».

Η νεαρή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη με αφορμή την συμμετοχή της στη θεατρική παράσταση «Ανθισμένες Μανόλιες», στην οποία υποδύεται την Ανέλ, ένα κορίτσι που παρασύρεται πολύ εύκολα.

Τα αρνητικά σχόλια στα social media

Η Εύη Δαέλη αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια τα οποία δέχεται στα social media αλλά δεν επιτρέπει στον εαυτό της να την επηρεάζουν. «Ακούω αρνητικά σχόλια στα social media, όπως “Είσαι ξινή, Είσαι κοντή, Πάχυνες”, αλλά δεν με ακουμπάνε».

Εκτός όμως από τα αρνητικά σχόλια, η ηθοποιός λαμβάνει και θετικά όπως είπε. «Θυμάμαι ένα μήνυμα στα social media από ένα παιδί, στο οποίο έλεγε την περιπέτεια που είχε περάσει με τάσεις αυτοκτονίας, και το “Ευτυχισμένοι Μαζί” και ο δικός μου ρόλος τον βοήθησαν και είδε πως υπάρχει χαρά και ελπίδα στη ζωή» θυμήθηκε η Εύη Δαέλη.