Συναισθηματικά φορτισμένη ήταν η Κατερίνα Καινούργιου, σήμερα Πέμπτη (25/11) ημέρα της ονομαστικής της εορτής καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής της στον Alpha. Η παρουσιάστρια δέχθηκε «βροχή» από ευχές και εκπλήξεις που είχαν ετοιμάσει οι συνεργάτες της και εκείνη δεν έκρυψε τη χαρά της αλλά και την συγκίνηση της.

Ωστόσο, φαίνεται πως η Κατερίνα Καινούργιου δεν διανύει την καλύτερη της φάση στην προσωπική της ζωή και δεν έλειψαν οι ατάκες που προκάλεσαν ερωτηματικά στους τηλεθεατές για το τι συμβαίνει στην παρουσιάστρια. Κάποιες από αυτές τις ατάκες μάλιστα συνοδευόντουσαν από δάκρυα.

«Πού τον βρήκες πού συχνάζει να βρω κι εγώ έναν;»

Η αρχή έγινε όταν η Κατερίνα Καινούργιου συζητούσε με την καλεσμένη της Λάουρα Νάργες, για τον Χρήστο Σαντικάι. «Ξέρεις τι με συγκίνησε πολύ; Που είδα ότι στο J2US ήταν στο πλευρό σου. Πού τον βρήκες πού συχνάζει να βρω κι εγώ έναν» είπε η παρουσιάστρια.

«Στα πόδια σου κλαίω φέτος»

Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε τηλεφωνική έκπληξη στην καλή του φίλη ώστε να της ευχηθεί για την γιορτή της. «Στα πόδια σου έκλαιγα με τον χωρισμό μου, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Στα πόδια σου πέρναγα δύσκολα πέρυσι, όλα μαζί, έτσι θα είμαστε» είπε ο Νίκος Κοκλώνης και η παρουσιάστρια του απάντησε: «Κι εγώ στα πόδια σου κλαίω φέτος, στον καναπέ σου».

«Είμαι λίγο περίεργα ψυχολογικά»

Στο «κλείσιμο» της εκπομπής, η Κατερίνα Καινούργιου μιλούσε με τον Χάρη Βαρθακούρη ο οποίος ανέφερε πως: «Έχω 11 χρόνια να βγάλω δίσκο γιατί έλεγα όλο αύριο και αύριο, περνούσαν οι μέρες, δεν το καταλάβαινα». Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε πως: «Κι εγώ το ίδιο κάνω. Λέω θα κάνω οικογένεια και θα κάνω οικογένεια… Πέρασαν πολλά και τίποτα». Στο φινάλε, η παρουσιάστρια είπε στους τηλεθεατές: «Είμαι λίγο περίεργα ψυχολογικά το τελευταίο διάστημα, αλλά σήμερα με κάνατε τόσο χαρούμενη»!