Ο Άρης Σερβετάλης, με την απόφαση του να αποχωρήσει από τη θεατρική παράσταση «Ρινόκερος» μετά την απόφαση της κυβέρνησης να θέσει σε ισχύ τα νέα μέτρα κατά του κορονοϊού με τα οποία απαγορεύεται η είσοδος στους ανεμβολίαστους στα θέατρα, δίχασε τον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο ηθοποιός, τόνισε πως «αδυνατεί να μετέχει σε ένα πιστοποιημένο ντάνιασμα ανθρώπων» ενώ εξήγησε πως είχε ενημερώσει την παραγωγή της παράστασης για την απόφαση του αυτή από το καλοκαίρι.

Θέση για τον Άρη Σερβετάλη πήρε και η Άννα  Διαμαντοπούλου, η οποία με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, απευθύνει μια ερώτηση στον ηθοποιό σχετικά με την απόφασή του.

«Αφού όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση στο θέατρο γιατί δέχεται να πληρώνουν εισιτήριο; Γιατί αυτοί που δεν μπορούν να πληρώσουν να μη βλέπουν τον “Ρινόκερο”; Απάντηση: Γιατί οι ηθοποιοί πρέπει να ΖΗΣΟΥΝ.. όπως και θεατές», έγραψε χαρακτηριστικά.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.