Την επιστροφή του στο θεατρικό τοπίο έχει δρομολογήσει ο Παύλος Χαϊκάλης, όχι όμως στην Ελλάδα αλλά στην Κύπρο. Ο ηθοποιός θα συμμετάσχει ως ένας από τους επικεφαλής σε περιοδεύουσα επιθεώρηση με τίτλο «ΝικόΤΙΤΑΝΙΚΟΣ». Στην ίδια παράσταση, παίζουν ο Γιάννης Φλωρινιώτης, η Ελένη Φιλίνη και ο Μιχάλης Μόσιος.

Για την επιστροφή του Παύλου Χαϊκάλη στο θέατρο, κλήθηκαν να μιλήσουν συνάδελφοι του, στην κάμερα του «Πρωινού» το πρωί της Τρίτης (23/11).

«Δεν με εξέπληξε. Περίμενα ότι κάποια στιγμή, κάποιος θα κάνει πρόταση σε αυτούς τους ανθρώπους να ξανά εμφανιστούν. Ο Παύλος Χαϊκάλης δεν κατηγορείται για ποινικά αδικήματα. Κατηγορείται για λάθος συμπεριφορές, εκτροπές κλπ. Εξάλλου έχει δηλώσει συγγνώμη για κάποια πράγματα αλλά και αγωνίζεται για να απαλειφθούν οι κατηγορίες» είπε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας.

Από την πλευρά του, ο Κωστάκης Κωνσταντίνου είπε πως: «Δεν θα αποκλείσουμε κανέναν συνάδελφο ο οποίος δεν έχει καταδικαστεί. Πρέπει κι αυτοί οι άνθρωποι να πατήσουν στα πόδια τους».