Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών βρέθηκαν, χθες, οι υποθέσεις του Πέτρου Φιλιππίδη και του Παύλου Χαϊκάλη όπου και αποφασίστηκε η διαγραφή του πρώτου και η επανεξέταση των υποθέσεων του δεύτερου.

Ο Παύλος Χαϊκάλης, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Mega, εμφανίστηκε αυτοπροσώπως ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου ώστε να δώσει τις εξηγήσεις του για τις υποθέσεις που τον βαραίνουν.

«Προσήλθα μόνος στο Πειθαρχικό, στο Σωματείο μας, με τη θεσμική ιδιότητα που έχει να εξετάσει αυτά τα φαινόμενα, σεβόμενος όλη τη διαδικασία όμως τώρα το λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη στην οποία έχω προσφύγει με δική μου πρωτοβουλία γιατί πρέπει να καταλάβουν αρκετοί ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι» ανέφερε ο Παύλος Χαϊκάλης κατά την έξοδο του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλος, εξήγησε από την πλευρά του πως η οριστική απόφαση θέλει χρόνο για να παρθεί. «Εμείς του Διοικητικού δεν έχουμε γνώσει του τι γίνεται στο Πειθαρχικό. Θα μας το ανακοινώσουν και θα πάμε σε γενική συνέλευση όπου αυτή θα πάρει την απόφαση του τι θα γίνει με το αν θα αποβληθούν ή όχι κάποιοι συνάδελφοι μας. Αυτό όμως θέλει χρόνο» σημείωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η συνεδρίαση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών πραγματοποιήθηκε χθες για 4 ηθοποιούς και θα συνεχιστεί σήμερα ενώ αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.