Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιάννης Στάνκογλου το πρωί της Τρίτης (23/12) ο οποίος μίλησε για την παράσταση «Killer Joe» την οποία σκηνοθετεί, ενώ τόνισε πως συνεχίζει να κάνει ψυχοθεραπεία.

«Τη σκηνοθεσία τη σκεφτόμουν ως κάτι που θα συνέβαινε κάποια στιγμή. Δεν έλεγα όμως ότι θέλω να σκηνοθετήσω. Το έργο είναι πολύ δυνατό και με γοήτευσε. Ήθελε να αναδείξω όλα τα στοιχεία που θίγει, όπως την οικογένεια και την ενδοοικογενειακή βία», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Στάνκογλου.

«Συνεχίζω να κάνω ψυχοθεραπεία»

«Συνεχίζω να κάνω ψυχοθεραπεία. Θεωρώ ότι ο καθένας με το δικό του τρόπο πρέπει να ψάχνει και να βρίσκει τον εσωτερικό του κόσμο» είπε ο Γιάννης Στάνκογλου ο οποίος εδώ και τρεις εβδομάδες έχει ξεκινήσει γυρίσματα για τη σειρά «Όρκος» στην ΕΡΤ. «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη δουλειά» τόνισε ο ηθοποιός.

«Η μαγειρική μου αρέσει πάρα πολύ, είναι ο διαλογισμός μου, με ξεκουράζει», είπε ο Γιάννης Στάνκογλου και εξομολογήθηκε πως τα όνειρα του είναι να πάρει το δίπλωμα του και να κάνει ελεύθερη πτώση μόνος του αλλά και να βλέπει τα παιδιά μου να μεγαλώνουν όμορφα.