Δύο μήνες μετά τον χωρισμό της με το Nick Cannon, η Mariah Carey έσπασε τη σιωπή της και τα έβαλε με τον επί έξι χρόνια σύζυγό της.

Η 44χρονη τραγουδίστρια, κατά την διάρκεια συναυλίας της στο Τόκιο, ξεσπάθωσε on stage και τα έχωσε στον πρώην σύζυγό της, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που ήθελαν την απιστία του να οδήγησε στο διαζύγιο.

«Κ@ρ…η το ξέρω ότι με απάτησες!» ακούγεται να λέει η Mariah Carey μέσα στο καινούργιο της τραγούδι, επί τέσσερα συνεχόμενα λεπτά.

Το βίντεο, ηχογραφήθηκε από έναν φαν της, τον Roy Fernando, και στη συνέχεια ανέβηκε στο You Tube, με αποτέλεσμα να προκαλέσει σάλο.

Εκτός του ότι εδώ και δυο μήνες έχει χωρίσει από τον πατέρα των παιδιών της, η συναυλία της στο Τόκιο δεν άφησε και καλύτερες εντυπώσεις.

Η φωνή της δυστυχώς δεν ήταν το δυνατό όπλο της 44χρονης τραγουδίστριας και το twitter «πήρε φωτιά». Η κριτική που δέχθηκε η σταρ ήταν δριμεία. «Η φωνή της δεν έβγαινε. Θα έπρεπε να προφυλάξει η ίδια τον εαυτό της από το ρεζιλίκι», γράφει ένας θαυμαστής της. Την ίδια ώρα, μια άλλη γράφει: «Είναι το τέλος της καριέρας της. Δεν μπορεί να τραγουδήσει πλέον. Καθόλου. Τι συμβαίνει;».