Προτεραιότητα για την Τάμτα η κόρη της

«Εάν ένας σύντροφος δεν αγαπάει το παιδί μου, δεν έχω λόγο να είμαι μαζί του»


LIFESTYLE
18:17
24/09/2014
Προτεραιότητα για την Τάμτα η κόρη της
loading

Για τον έρωτα αλλά και τη μοναδική σχέση που έχει με την κόρη της μίλησε η Τάμτα στο Down Town Κύπρου. Η τραγουδίστρια είπε για τον έρωτα: «Αυτή τη στιγμή, δεν μου λείπει ο έρωτας. Έχω άλλες προτεραιότητες: την κόρη μου την Άννυ, τη μάνα μου, τη δουλειά μου.», εξήγησε στο Down Town Κύπρου και συνέχισε λέγοντας: «Σίγουρα, και υπάρχουν φορές που θέλω να γύρω σε μία αγκαλιά, να ακουμπήσω και να νιώσω ασφαλής. Αυτή τη στιγμή δεν το έχω, αλλά δεν είμαι και από τις γυναίκες που η ζωή τους περιστρέφεται γύρω από αυτό».

Η Τάμτα δεν δίστασε να μιλήσει και για τη σχέση που έχει η κόρη της με τους συντρόφους της καθώς και για το αν εκείνη εγκρίνει τις επιλογές της:

«Αυτό ήταν πάντα ένα μεγάλο μου πρόβλημα. Πάντα αγχωνόμουν, αν θα έκανα μία σοβαρή σχέση -όπως συνέβη στο παρελθόν και μάλιστα μακροχρόνια- στο πώς θα αντιδρούσε η κόρη μου. Ευτυχώς, είχαν πολύ καλή σχέση και όλα πήγαιναν καλά».

Και τόνισε: «Δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι με έναν άντρα που δε θα ενέκρινε το παιδί μου. Αν κάτι δεν της άρεσε, σίγουρα δεν θα άρεσε και σε μένα. Κι αν ένας σύντροφος δεν αγαπάει το παιδί μου, δεν έχω λόγο να είμαι μαζί του».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει