Για την προσωπική της ζωή αλλά και την επιθυμία της να κάνει ένα παιδί μίλησε η Έλενα Ράπτη στην εκπομπή «Όλα Καλά», το απόγευμα της Δευτέρας.

Η βουλευτής της Ν.Δ. δεν δίστασε να αναφερθεί και στις φωτογραφίες της σε τρυφερά στιγμιότυπα που είδαν το φως της δημοσιότητας -χωρίς ωστόσο να αναφέρει ανοιχτά το όνομα του συντρόφου της.

«Νιώθω στριμωγμένη, νιώθω περιορισμένη. Ενώ στην αρχή ήθελα να το ζήσω πιο ελευθέρα και πραγματικά δημόσια σπάνια είμαι διαχυτική. Πάντα φροντίζω να είμαι όπως πρέπει να είμαι, σεβόμενη τον χώρο που κινούμαι, κάποιες φορές που ένιωσα ότι δεν υπήρχε κόσμος και υπήρξα λίγο πιο διαχυτική χωρίς να σκεφτώ ότι μπορεί να υπάρχει μια ψυχή κάπου κρυμμένη, το έκανα και μετά ένιωσα πρώτη εγώ άβολα όταν είδα τις φωτογραφίες. Ένιωσα άσχημα ντράπηκα. Γιατί όταν είμαστε μόνοι μας και νιώθουμε ότι έχουμε μια στιγμή δική μας και δε μας βλέπει κανείς, θα κάναμε κάτι κακό αλλά είμαστε λίγο πιο διαχυτικοί», είπε η βουλευτής Θεσσαλονίκης στην τηλεοπτική εκπομπή.

Η Έλενα Ράπτη στη συνέχεια τόνισε ότι έχει μετανιώσει για λάθη του παρελθόντος και πια αφιερώνει αρκετό χρόνο στην οικογένειά της ενώ δεν δίστασε να πει ότι είναι πολύ καλά στην προσωπική της ζωή και πιο έτοιμη από ποτέ να κάνει τη δική της οικογένεια.