Μετά τις αποκαλύψεις για την ιδιωτική της ζωή και τον βιασμό της κατά την παιδική της ηλικία στις οποίες προέβη στις Κάννες η Pamela Anderson, τώρα ήρθε η σειρά της διάσημης ηθοποιού AnnaLynne McCord.

Σε μακροσκελή της συνέντευξη στο Cosmopolitan, μίλησε για την τραυματική εμπειρία που έζησε πριν από δέκα χρόνια όταν ήταν μόλις 18 ετών.

Όπως δήλωσε η McCord μόλις είχε μετακομίσει στο Λος Άντζελες με την ελπίδα να γίνει γνωστή στον χώρο του θεάματος. Ένα βράδυ δέχτηκε να φιλοξενήσει ένα γνωστό της στο σπίτι της, μια πράξη που μετατράπηκε σε εφιάλτη.

«Καθήσαμε στο κρεβάτι και συνομιλούσαμε για λίγη ώρα, μέχρι που κοιμήθηκα. Ξύπνησα έντρομη ανακαλύπτοντας πως με είχε γδύσει. Ένοιωσα να χάνω τον κόσμο γύρω μου, δεν καταλάβαινα ποια είμαι και που βρίσκομαι, έκλεισα τα μάτια και έκανα πως κοιμάμαι. Φοβόμουν μήπως τον κάνω να θυμώσει και μου κάνει περισσότερο κακό. Το μόνο που ήθελα ήταν να τελειώσει ο εφιάλτης. Δεν θυμάμαι να είχα κάνει ή να είχα πει κάτι που να του έδωσε την ιδέα πως ήθελα να κάνω κάτι μαζί του» δήλωσε η AnnaLynne στο περιοδικό, που αναφερόμενη στο περιστατικό θυμάται πως ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή της…