Ένας από τους διάσημους καρδιοκατακτητές του Χόλιγουντ, που είχε υποσχεθεί πως θα μείνει για πάντα single, τελικά αθέτησε τον όρκο του και ετοιμάζεται για τον γάμο του με την αγαπημένη του Amal Alamuddin .

Ο George Clooney, που έχει ένα αποτυχημένο γάμο στο παρελθόν του, αφού στα τέλη της δεκαετίας του ’80 είχε παντρευτεί με την Kelly Preston, από την οποία και πήρε διαζύγιο μόλις λίγους μήνες αργότερα.

Τώρα, ο Clooney, όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, μετά το δαχτυλίδι των αρραβώνων που του κόστισε μισό εκατομμύριο δολάρια, ετοιμάζεται ήδη για τον γάμο του με την λιβανέζικης καταγωγής δικηγόρο, που θα πραγματοποιηθεί στην γείτονα χώρα στις 12 Σεπτεμβρίου.

Ο διάσημος ηθοποιός, επιθυμούσε ο γάμος του να τελεστεί στη λίμνη του Κόμο, αλλά υπό τον φόβο των παπαράτσι που όπως είναι αναμενόμενο θα κατακλύσουν την περιοχή, δεν έκανε γνωστή την τοποθεσία που θα τελεστεί το μυστήριο.

Το ζευγάρι θα επιλέξει την ιταλική επαρχία, χωρίς να ανακοινώσει το χωριό που θα γίνει ο γάμος σε μόλις τέσσερις μήνες, ενώ θα επιλεγεί αυτό που θα πληρεί τις προϋποθέσεις: να είναι ήρεμο, όμορφο, απόμερο από τις μεγαλουπόλεις και να μπορεί εύκολα να ελέγχεται ώστε να αποφευχθεί η εισβολή των παπαράτσι…