Μια λαχτάρα την πήρε ο Γιώργος Λιάγκας, αλλά κυρίως η Φαίη Σκορδά όταν παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια του τοκετού της.

Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής του «Πρωινού» στην σημερινή εκπομπή του στον «Real Fm», η επιπλοκή που παρουσιάστηκε παραλίγο να οδηγήσει τη σύζυγο του στο χειρουργείο για καισαρική. «Κάποια στιγμή λαχταρήσαμε. Η Φαίη ήταν να γεννήσει με καισαρική, αλλά ευτυχώς ξεπεράστηκε το πρόβλημα και όλα πήγαν καλά», τόνισε.

Τελικά, όλα πήγαν καλά και η όμορφη Φαίη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι τη Δευτέρα. Μετά από οκτώ ώρες τοκετού –κατά τη διάρκεια των οποίων ο Λιάγκας δεν έφυγε από το πλευρό της Σκορδά- ο παρουσιαστής έκοψε τον ομφάλιο λώρο.

Πάντως, ακόμη δεν έχει καταφέρει να κρατήσει τον δεύτερο γιο του, τον μικρό Δημητράκη στην αγκαλιά του, διότι δεν θέλει να τον κολλήσει. «Έχω ίωση και τον βλέπω λίγο φορώντας μάσκα για να μην κολλήσει. Δεν πάω πολλές ώρες στο μαιευτήριο γιατί είμαι άρρωστος και είναι και ο Γιαννάκης και δεν θέλω να κολλήσω το μωρό», είπε ο Λιάγκας.