Για τη σχέση της με τον σύζυγό της Πέτζα Στογιάνοβιτς μίλησε η Αλέκα Καμηλά και αποκάλυψε τι είναι αυτό που της αρέσει περισσότερο πάνω του…

«Η εξωτερική του εμφάνιση, τον βρίσκω πολύ ωραίο παίδαρο! Μ’ αρέσει, τον βλέπω και “φτιάχνομαι”. […] Δεν τον έβλεπα δέκα χρόνια, τώρα τον βλέπω και λέω “τι παίδαρος είναι αυτός, πού ήταν τόσα χρόνια;”», είπε χαρακτηριστικά στον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού.

Η Αλέκα Καμηλά βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό mou» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην στιγμή που είπε στον Πέτζα ότι είναι έγκυος στο πρώτο παιδί τους. «Ήταν καρπερός, πού να το ξέρω εγώ; Είχαμε βγει πολύ λίγα ραντεβού… Βρισκόμασταν μία φορά και μετά για κανένα μήνα μιλούσαμε στο τηλέφωνο και μετά πάλι το ίδιο. […] Όταν πήγαινα Ελβετία -τότε που σας είχα δει και μάλιστα το θυμάμαι γιατί συνδύασα την εγκυμοσύνη με εσάς- έμαθα στο αεροδρόμιο ότι είμαι έγκυος».

Και πρόσθεσε: «Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα “Θυμάσαι, είμαι η Αλέκα που μιλάμε στα τηλέφωνα! Είμαι έγκυος”. Υπήρξε λίγο μια σιωπή αλλά τελικά μου απάντησε πολύ θετικά- κάτι που δεν περίμενα καθόλου γιατί εγώ ήμουν πολύ πιο αρνητική. Μου είπε “Μάζεψέ τα και έλα τώρα”, αυτό».