Διαδικτυακό ρεκόρ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έσπασε η Katy Perry καθώς έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που κατάφερε να αποκτήσει περισσότερους από 50 εκατομμύρια followers στο Twitter.

Το Twitter Counter, το οποίο δίνει τα στοιχεία για τη χρήση των κοινωνικών δικτύων, ανακοίνωσε ότι η 29χρονη τραγουδίστρια ξεπέρασε τον αριθμό στις 21:43 GMT της Παρασκευής, φτάνοντας πλέον τους 50.025.735 followers. Η ποπ σταρ δεν έκανε ωστόσο κανένα σχόλιο για αυτό το ρεκόρ.

Η Katy Perry ξεπέρασε τον Justin Bieber ο οποίος με τη σειρά του είχε εκθρονίσει τη Lady Gaga τον περασμένο Ιούνιο παίρνοντάς της τον τίτλο του πιο δημοφιλούς προσώπου στο Twitter.

Ο Bieber έχει έως τώρα μόλις πάνω από 49.200.000 followers που τον «ακολουθούν» στο Twitter. Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών βρίσκεται στην τρίτη θέση με 41,2 εκατομμύρια οπαδούς. Η Lady Gaga βρίσκεται πλέον στην τέταρτη θέση με 41.020.000, αν και ήταν αυτή που είχε κερδίσει το πρώτο ρεκόρ τον Μάρτιο του 2012 όταν είχε γίνει ο πρώτος άνθρωπος με 20 εκατομμύρια followers στο Twitter.