Η Γωγώ Μαστροκώστα μετά την περιπέτεια της υγείας της, επαναφορτίζει τις μπαταρίες της και επιστρέφει ξανά στα πράγματα, αυτή τη φορά στις επιχειρήσεις, λανσάροντας μαζί με την κουμπάρα της, Στάλω Ηλία, ρούχα που φέρουν την υπογραφή «Gogo by Stalo», μέσω του e-shop της και μιλάει για όλα αυτά στο Down Town Κύπρου.

Ερωτώμενη για τη σειρά ρούχων, αναφέρει: «Ήθελα να το κάνω, γιατί εγώ ψώνιζα μέσω internet και μου άρεσε η ιδέα του e-shop. Από την άλλη, μου είχε συμβεί να πηγαίνω στα μαγαζιά και να μην μπορώ να βρω αυτά που θέλω, ήταν ενοχλητικό. Στο μεταξύ η Στάλω (σ.σ. η κουμπάρα της, η οποία έχει βαφτίσει την κόρη της, Βικτώρια) είχε ξεκινήσει να ασχολείται με τα ρούχα και της είπα “εγώ θα το κάνω, θέλεις να είσαι μαζί μου;”. Κι έτσι μπήκαμε στα βαθιά».

Στη συνέντευξή της μάλιστα ξεκαθαρίζει ότι δεν την προβλημάτισε το οικονομικό άνοιγμα «γιατί απευθυνόμαστε στον κόσμο της κρίσης. Οι τιμές είναι πολύ καλές και σεβόμαστε όλη αυτή την κατάσταση. Θα μπορούσαμε, δηλαδή, να κοστολογήσουμε πολύ παραπάνω – οι τιμές αδικούν τα ρούχα αλλά, επειδή διανύουμε όλα αυτά, είμαστε κι εμείς πολύ συγκρατημένες».

Μίλησε όμως και για την περιπέτεια υγείας της αλλά και τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο πλευρό της, λέγοντας: «Δίνω και ξαναδίνω ευκαιρίες στους ανθρώπους, αλλά τελικά κάποιοι δεν το αξίζουν. Δεν είμαι τόσο σκληρή. Προφανώς μπορεί να κάνουμε μια λάθος εκτίμηση και να χρειάζεται μια δεύτερη ευκαιρία, όχι όμως μια τρίτη και μια τέταρτη. Αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα μου το είχα πάντα. Γενικά, πιστεύω ότι οι άνθρωποι γεννιούνται με έναν χαρακτήρα, δεν διαμορφώνονται. Εγώ ήμουν πάντα πιο διαλλακτική. Κι αν την έχεις πατήσει μια φορά, θα την ξαναπατήσεις». Και πρόσθεσε: «Δεν έχεις επιλογή όταν σου συμβαίνουν κάποια πράγματα. Είναι άτοπο να μιλάμε για δύναμη. Πρέπει να έχεις την τύχη με το μέρος σου. Νομίζω ότι ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος για να αντιμετωπίζει πολλά πράγματα στη ζωή του, αλλά πρέπει να είσαι και τυχερός».

Η Γωγώ Μαστροκώστα υποστηρίζει πάντως ότι έχει ανασφάλειες. «Ανασφάλειες είχα πάντα κι αυτό είναι μεγάλη αλήθεια, με την έννοια ότι δεν ένιωθα ότι ήμουν όμορφη και εξαρτιόνταν πράγματα από αυτό. Άμα με ρώταγες πώς βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη, θα σου έλεγα “ok” – κι αυτό θα ήταν το καλύτερο που θα άκουγες. Ήταν φορές που δεν ήθελα να κοιτάξω τον καθρέφτη, γιατί δεν μου άρεσε αυτό που έβλεπα! Είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Είναι κι άλλες γυναίκες που μπαίνουν σε ένα χώρο και πιστεύουν ότι μπορεί να προκαλέσουν τα βλέμματα. Είναι αυτό που εκπέμπεις».

Και υποστηρίζει ότι: «Ο χαρακτήρας μου ήταν πάντα σε μεγάλη σύγκρουση με την εμφάνισή μου. Δεν μου άρεσε ο εαυτός μου και τώρα που κοιτάζω τον εαυτό μου δέκα χρόνια πίσω λέω “τι χαζή που είμαι”. Κι αν δεν το απολαύσω τώρα πότε θα το κάνω; Στα εξήντα;».

Μιλάει όμως και για τον σύζυγό της, λέγοντας ότι: «Ο Τραϊανός δεν έχει ένα στοιχείο μόνο, είναι μια προσωπικότητα πολύ έντονη. Αν πεις ένα, θα αδικήσεις όλα τα άλλα. Συγκεντρώνει όλα όσα εγώ θα ήθελα σε έναν άντρα. Είναι άνθρωπος που εμπνέει εμπιστοσύνη, σεβασμό και του αρέσει η αλήθεια». Σχολιάζει ακόμη το θέμα της ζήλειας υποστηρίζοντας ότι: «Εκείνος δεν με έχει ζηλέψει ποτέ! Εγώ ζήλευα πάρα πολύ, ιδίως τότε που ήμασταν ακόμα ελεύθεροι! Μετά ηρέμησα, γι’ αυτό και προχώρησα. Δεν θα μπορούσα να ζήσω με αυτή την τρέλα στη ζωή μου. Αλλά, με τον Τραϊανό, αισθάνθηκα ότι αυτό που λέμε αυτό είναι».