Υπήρξαν οι πρωταγωνίστριες μιας από τις πιο πετυχημένες σειρές της δεκαετίας του ’90 παγκοσμίως, τα γνωστά μας «Φιλαράκια», αλλά η Jennifer Aniston και η Courteney Cox, είναι πραγματικές φίλες και στην πραγματικότητα και μετά από τόσα χρόνια περνούν τις διακοπές τους μαζί.

Για τα Χριστούγεννα και την πρωτοχρονιά και φέτος επέλεξαν το Los Cabos του Μεξικού μαζί με τους συντρόφους τους αλλά και φίλους.

Η πάντα σε φόρμα και πανέμορφη Aniston έχει στο πλευρό της παρά τις περί του αντιθέτου φήμες, τον σύντροφό της Justin Theroux ενώ μαζί τους είναι και ο διάσημος παρουσιαστής Jimmy Kimmel, με τη σύζυγό του Molly McNearney, ο ραδιοφωνικός παραγωγός Howard Stern και ο John Krasinski.

Από τις φωτογραφίες φαίνεται πως όλα είναι καλά στη σχέση της Jennifer με τον Justin διαψεύδοντας έτσι εκτός από τις φήμες και τις εταιρίες στοιχημάτων, που «έπαιζαν» τον χωρισμό τους 1 προς 5…

Στις φωτογραφίες, εκτός από την απαράμιλλη ομορφιά της 44χρονης Aniston, φαίνεται πως η Cox, που το νέο έτος θα πατήσει τα 50, έχει χάσει τη φόρμα της και έχει πάρει αρκετά κιλά…