Για το γάμο της, την απουσία της από την τηλεόραση αλλά και για την κριτική που έχει δεχθεί μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό».

«Αυτή τη στιγμή είναι πολλοί οι παρουσιαστές που θα μπορούσαν να είναι στην τηλεόραση, αλλά δεν είναι. Κάποιες κουβέντες που έκανα τελικά δεν έγιναν πράξη. Από το Mega, πάντως, δεν μου έγινε πρόταση για το πρωινό. Συζητάω κάποια πράγματα, αλλά αυτά που συζητάς δεν είναι καλό να τα λες γιατί μέχρι να γίνουν», είπε η παρουσιάστρια μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε ότι θα ένιωθε πιο άνετα να επιστρέψει στο πρωινό, γιατί όπως λέει νιώθει «πιο οικεία σαν θεματολογία, με τα θέματα που έχει». «Ακόμα και όταν σας βλέπω, οι ερωτήσεις μου έρχονται σαν μπουρμπουλήθρες από κεκτημένη ταχύτητα. Αυτό ακόμα δεν μου έχει φύγει», σημείωσε.

Σύμφωνα με την ίδια η καλύτερη χρονιά της στην τηλεόραση ήταν η πρώτη χρονιά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο Mega. «Ήταν πολύ παιδική χαρά. Ήταν η εποχή που παίζαμε όλη μέρα παιχνίδια. Εγώ ακόμα δεν είχα εξοικειωθεί πάρα πολύ με την τηλεόραση, δεν ήξερα πώς παίζεται το παιχνίδι. Δεν ασχολιόταν και κανείς μαζί μου για να έχω ψυχολογικά, όπως είχα τη χρονιά του ΑΝΤ1 -τρομερά ψυχολογικά. Τότε μόνο ο Γρηγόρης έτρωγε “ξύλο” και λίγο η Ράνια».

Και συνέχισε: «Στον ΑΝΤ1 ήταν πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ. Δεν είχα εξοικειωθεί με τέτοια κριτική. Πολύ συχνά δεχόμασταν αρνητική κριτική. Κυρίως σε προσωπικό επίπεδο ήταν. Τότε η κριτική κυρίως εμένα αφορούσε. Και σε προσωπικό επίπεδο και σε επαγγελματικό».

Όσο για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της στον κόσμο, η Σίσσυ Χρηστίδου είπε: «Στο πρώτο ήταν πολύ πιο δύσκολα όλα. Το δεύτερο ήρθε σε ένα περιβάλλον με παιδιά. Και εξωτερικά είμαι πολύ καλύτερα: στο πρώτο είχα πάρει 40 κιλά και στο δεύτερο 25. Όλα είναι πολύ πιο εύκολα. Όπως πολύ σωστά είχε πει και ο Θοδωρής, όταν είχε έρθει εδώ σε εσάς, είναι σαν το πρώτο παιδί να σε εκπαιδεύει και ψυχολογικά και πρακτικά για ό,τι ακολουθήσει. Δεν έχει καμία σχέση. Στο πρώτο φοβάσαι, δεν ξέρεις πώς να χειριστείς το παιδί».

Τόνισε, μάλιστα, ότι «δεν έχει κλείσει ακόμα η οικογένεια». «Ο Θοδωρής θέλει ένα κοριτσάκι, εγώ πάλι θέλω παιδιά. Είναι διαφορετική προσέγγιση. Ιδανικά θα ήθελα τέσσερα», συμπλήρωσε.