«Βλέπω μοντέλα και μου έρχεται να τους πετάξω τυρόπιτες να φάνε»

Για τα extra κιλά του μιλάει με χιούμορ ο Δημήτρης Σταρόβας


LIFESTYLE
13:18
15/11/2013
«Βλέπω μοντέλα και μου έρχεται να τους πετάξω τυρόπιτες να φάνε»
2
loading

Ακομπλεξάριστος για ακόμη μία φορά εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σταρόβας και μιλάει ανοιχτά για τα κιλά του καθώς και για τα μικροπροβλήματα που προκαλούν.

«Πριν από δύο μήνες περίπου, πήγα ν’ αγοράσω ένα ποδήλατο στην κόρη μου και ρώτησα αν υπήρχε κάποιο που να με σηκώνει. Τελικά πήρα ένα και δεν το μετάνιωσα. Στην αρχή έλεγα ότι θα κάνω καμιά βόλτα και θα το παρατήσω. Τώρα όμως έχω μπει στο λούκι», εξήγησε στο Εγώ και συνέχισε: «Οι κανονικοί άνθρωποι, όταν είναι χάλια, δεν τρώνε μπουκιά για να αδυνατίσουν. Εγώ μπορώ να ζήσω μες στο ψυγείο. Παλιά δεν πάχαινα γιατί έτρεχα σε αγώνες με μηχανές , ανέβαινα στα βουνά. Το 1990 όταν έγιναν οι Άγαμοι Θύται, άρχισα να βάζω κιλά. Με πήρε από κάτω. Ήταν ένα είδος κατάθλιψης».

Ο Δημήτρης Σταρόβας θέλει να χάσει κιλά, αφού όπως είπε έχει προβλήματα στην κίνησή του και δεν θέλει να φτάσει στο σημείο να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα υγείας για να χάσει βάρος. «Βλέπω μοντέλα που φαίνονται τα κόκαλά τους και μου έρχεται να τους πετάξω τυρόπιτες να φάνε. Έχω πολλές χαζές φίλες που τρώνε όλη την εβδομάδα ένα φύλλο μαρούλι και μια φτερούγα κοτόπουλο».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar freeman

    Εμενα μου ερχεται, αν και έχω κάποια κιλά , να τα πετάξω ... στο κρεβάτι, είναι φυσιολογικό;

  2. avatar eren

    εσένα πάντως σε κόβω, άμα σου πετάξουν καμιά σόλα από αρβύλα να την καταπιείς με τη μία, και να ζητήσεις κι άλλη

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει