Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη η Βάνα Μπάρμπα για άλλη μια φορά μιλάει ανοιχτά για τον έρωτα, τα πάθη της και τον εθισμό της στο αλκοόλ σε νεαρή ηλικία.

Όπως αναφέρει σε συνέντευξη που δημοσιεύει το περιοδικό «Down Town» η πανέμορφη ηθοποιός αποκάλυψε ότι σε ηλικία 25 ετών «βυθίστηκε» στο αλκοόλ για περίπου τρία χρόνια. «Όταν όμως κατάλαβα ότι αυτό με καταστρέφει, το έκοψα μαχαίρι» τονίζει.

Ο λόγος που την οδήγησε στο ποτό ήταν η μοναξιά ενώ ερωτηθείσα για το αν έφτασε ποτέ κοντά στο θάνατο η ηθοποιός αποκάλυψε ότι: «Ναι έφτασα. Όταν όμως τον έχασα. Στα 29 μου χρόνια. Όταν ξύπνησα ένα πρωί και είδα ότι αυτός που είχα δίπλα μου δεν υπήρχε πια, ήθελα να φύγω κι εγώ απ’ τη ζωή. Έχασα όλο τον κόσμο, ήταν ότι χειρότερο έχω ζήσει».

Μίλησε ακόμη και για τις σχέσεις της με το αντίθετο φύλο λέγοντας ότι πολλές φορές έχει συμπεριφερθεί ταυτόχρονα ως άντρας και ως γυναίκα. «Έχω επιλέξει να είμαι μόνη μου και ελεύθερη.

Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι και το σωστό. Θεωρώ ότι όταν μια γυναίκα δεν έχει ένα δυνατό άντρα δίπλα της, είναι ελλιπής. Από μόνη της είναι φτωχή». Όσο για το αν λείπει από τη ζωή της ένας τέτοιος άντρας δηλώνει «Πολύ! Το παράπονο μου είναι ότι μου λείπει ένας άντρας που να μπορώ να τον θαυμάσω και να τον ερωτευτώ».

Δε θεωρεί ότι φταίει η ίδια για το γεγονός ότι χωρίζει πολύ νωρίς. «Φταίει το γεγονός ότι από πολύ μικρή είχα δυνατές σχέσεις. Όταν έχεις ζήσει σε Κάντιλακ δε μπορείς να πας σε Ντεσεβό.

Είναι ευτυχία που έχω ζήσει τόσο σημαντικές σχέσεις αλλά και κατάρα. Όταν στα 22 μου χρόνια είχα γνωρίσει τόσο σημαντικούς ανθρώπους, στα 30 σου τους ξαναψάχνεις, στα 40 δεν τους βρίσκεις και ευελπιστείς στα 43 που είμαι σήμερα, θα ξαναγυρίσει ο τροχός».

Ωστόσο, αφήνει την πόρτα του έρωτα ανοιχτή αρκεί όπως λέει ο άνθρωπος που θα βρεθεί δίπλα της να είναι κάποιος που να τον θαυμάζει, να είναι πιο δυνατός από εκείνη.

Είπε ακόμη ότι έχει προδοθεί από φίλους και συνεργάτες της δηλώνοντας ότι ίσως να είναι και το κόστος της ζωής της αυτό.