Εκεί που οι αναφορές ήθελαν την αμοιβή του celebrity για τη «ροζ» ταινία να αγγίζει το 1 εκατομμύριο δολάρια (ή ακόμα και το 1,5 εκατ.), η πραγματικότητα είναι σαφώς ζοφερότερη.

Η Farrah Abraham χτυπήθηκε λοιπόν από την κρίση(!) που μαστίζει την παγκόσμια αγορά και έλαβε ως αμοιβή για τη συμμετοχή της στο αισθησιακό ταινιάκι «Back Door Teen Mom» μόνο 10.000 δολάρια, κι αυτά είναι τα συγκλονιστικά νέα.

Ο μεσάζοντας Kevin Blatt, που έχει οργανώσει μπόλικα sex tapes διασημοτήτων αμφιβόλου βεληνεκούς, δήλωσε ότι και η Tami Erin πήρε το ίδιο ακριβώς ποσό: «Στην Tami Erin προσφέρθηκαν 10.000 δολάρια ως αμοιβή, κάτι που είναι στάνταρ διαδικασία για τη Vivid», όπως ισχυρίστηκε στο Fox411, για να συνεχίσει: «Αυτή την αμοιβή προσφέρουν σε κάθε celebrity, όχι 1 εκατομμύριο δολάρια!».

Τους ισχυρισμούς του επιβεβαίωσαν πρόσφατα άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τη βιομηχανία του ενήλικης ψυχαγωγίας.

Η Farrah Abraham έγινε γνωστή για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι του MTV «Teen Mom», το οποίο απαθανάτισε τον αγώνα της να μεγαλώσει μόνη την κόρη της ως ανύπαντρη μητέρα, όταν ο πατέρας του παιδιού, Derek Underwood, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα.

Η ίδια εξαργύρωσε την τηλεοπτική φήμη που απέκτησε από τη σειρά φέτος, όταν και πούλησε το ιδιωτικό sex tape της με τον πορνοστάρ James Deen (με τον εύγλωττο τίτλο που παραπέμπει στο ριάλιτι του MTV «Back Door Teen Mom: Farrah Superstar»!) στη Vivid Entertainment.

Αντί όμως για 1 και 1,5 εκατ. δολάρια, εισέπραξε το σαφώς σεμνότερο ποσό των 10.000 δολαρίων…