Την είδηση του χωρισμού της Miley Cyrus με τον Liam Hemsworth επιβεβαίωσαν οι εκπρόσωποι και των δύο πλευρών, χωρίς όμως να δώσουν στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες.

Είχαν προηγηθεί οι φήμες που τους ήθελαν να είναι χωρισμένοι εδώ και αρκετό καιρό, αλλά και το γεγονός ότι η τραγουδίστρια είχε σταματήσει να ακολουθεί στο Twitter τον αρραβωνιαστικό της.

Η 20χρονη τραγουδίστρια και ο 23χρονος ηθοποιός γνωρίστηκαν το 2009 στα γυρίσματα της ταινίας «The Last Song» στην οποία συμπρωταγωνίστησαν. Μετά από ένα χρόνο σχέσης χώρισαν για έναν μήνα, ενώ το ίδιο συνέβη για δεύτερη φορά και τον Νοέμβριο του ίδιου έτους.

Το καλοκαίρι του 2012 οι δυο τους ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους, με την Cyrus να επιδεικνύει παντού το πανάκριβο δαχτυλίδι της, ενώ τον Μάρτιο του 2013 η ίδια δήλωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Cosmopolitan»: «Είμαι πολύ χαρούμενη που παντρεύομαι».

Έκτοτε, το ζευγάρι χώριζε και ξαναέσμιγε διαρκώς.

Οι φήμες θέλουν τον γνωστό ηθοποιό να έχει ήδη προχωρήσει στη ζωή του. Σύμφωνα με το Us Magazine, η January Jones, η πρωταγωνίστρια της σειράς Mad Men, είναι πλέον η γυναίκα που βρίσκεται στο πλευρό του, με την οποία ο ηθοποιός ξεκίνησε να φλερτάρει από τον Φεβρουάριο.

Ωστόσο, η Dailymail ισχυρίζεται ότι ο ηθοποιός εθεάθη πρόσφατα να διασκεδάζει σε πάρτι στο Λας Βέγκας με την Eliza Gonzalez ηθοποιό και τραγουδίστρια από το Μεξικό.

Ο Liam Hemsworth και η January Jones

Ο Liam Hemsworth και η Eliza Gonzalez σε πάρτι στο Λας Βέγκας