Μια νέα σελίδα στην επαγγελματική του πορεία ανοίγει ο Τάσος Μητρόπουλος. Ο άσος των γηπέδων, γνωστός ως «Ράμπο», έπειτα από μια σειρά αποτυχημένων προσπαθειών στις επιχειρήσεις, όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα», άνοιξε στην Καλαμάτα και στη Μεγαλόπολη καταστήματα αγοράς χρυσού, τα οποία φροντίζει μάλιστα να προωθεί και να διαφημίζει χρησιμοποιώντας τη φωτογραφία αλλά και το όνομα που έκτισε τόσα χρόνια στα γήπεδα.

Η νέα επαγγελματική προσπάθεια του Τάσου Μητρόπουλου και της συζύγου του, Νένας Χρονοπούλου, δεν θα μπορούσε να μην προκαλέσει αντιδράσεις, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδας.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που υπήρξε και πολιτευτής με τη Νέα Δημοκρατία, δεν θα έπρεπε να ασχοληθεί με μια αμφιλεγόμενη επιχείρηση που κερδίζει χρήματα βασιζόμενη στην ανάγκη των άλλων.

Οι φίλοι του, πάντως, χαρακτηρίζουν υποκριτικό όλο αυτόν τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει, αφού εκατοντάδες καταστήματα αγοράς χρυσού ανοίγουν καθημερινά σε ολόκληρη τη χώρα.

Η επιχείρηση του ζεύγους Μητρόπουλου άνοιξε τον Ιανουάριο στο κέντρο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

«Αποφασίσαμε έπειτα από σοβαρή σκέψη ότι, αν θέλουμε να γλιτώσουμε από τις συνέπειες των λανθασμένων κινήσεών μας στο παρελθόν, έπρεπε η επόμενη επιχείρησή μας να έχει απήχηση στον κόσμο γιατί αλλιώς δεν υπήρχε λόγος δημιουργίας της. Η απόφασή μας αυτή ήταν κοινή και αν θέλεις να μιλήσω με απόλυτη ειλικρίνεια, δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν για το πώς θα ταΐσω την οικογένειά μου. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει», αναφέρει. Και συμπληρώνει ότι «αγοράζω χρυσό για να πληρώνει ο κοσμάκης τα χαράτσια του».