Τις φοβίες της για τον γάμο και τα παιδιά περιγράφει σε συνέντευξή της η Ζέτα Μακρυπούλια, τονίζοντας ότι θεωρεί τον γάμο μια εντελώς τυπική διαδικασία.

«Είχα, ανέκαθεν, ένα φόβο και για το γάμο και για τα παιδιά. Εξάλλου, τυπικότητες και χαρτιά είναι ο γάμος. Αυτή τη στιγμή ζω σαν παντρεμένη. Κι αν θέλω να κάνω ένα beach party για τους φίλους μου, το κάνω αύριο κιόλας χωρίς καμία αφορμή. Το τελευταίο εξάμηνο, ωστόσο, το θέμα του παιδιού είναι ένα κομμάτι που έχει αρχίσει να ανοίγει μέσα μου. Το βλέπω πιο θετικά, το νιώθω ως ένα μελλοντικό σχέδιο. Σαφώς και παίζει ρόλο το να είσαι με έναν άνθρωπο, ο οποίος σε εμπνέει για να κάνεις παιδί», λέει στο περιοδικό People και συμπληρώνει ότι σταδιακά νιώθει πιο έτοιμη για ένα παιδί.

 «Ηρέμησα φοβίες μου, είδα ποια είναι τα σημαντικά και ποια όχι, νιώθω πιο έτοιμη πλέον. Η αίσθηση της ευθύνης της μητρότητας υπάρχει πάντα και, όσο μεγαλώνεις, μεγαλώνει κι αυτή. Επειδή, λοιπόν, έχω φτάσει σε ένα σημείο που και τη ζωή μου τη χαίρομαι αλλιώς και τη δουλειά μου την έχω κατατάξει μέσα μου, είμαι έτοιμη να ανοίξω έναν κύκλο που θα λέγεται παιδί».