Προς τιμήν του Ρώσου μεγιστάνα Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ, του ιδιοκτήτη του θρυλικού νησιού, «Σκορπιός», τραγούδησε ο Κώστας Καραφώτης.

O τραγουδιστής βρέθηκε στην Λευκάδα το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ τραγούδησε το ίδιο βράδυ στον Σκορπιό, σε ένα εντυπωσιακά στημένο σκηνικό με επιρροές από την Αρχαία Ελλάδα, με καρυάτιδες, κίονες και πολλά κεριά, στην άλλοτε αγαπημένη παραλία της Τζάκι Ωνάση στον Σκορπιό.

Το «πάρτι για δύο», όπως το χαρακτήρισαν τα τοπικά μέσα, δηλαδή για τον Ρώσο μεγιστάνα και την αγαπημένη του, κράτησε για μερικές ώρες με τον τραγουδιστή να ερμηνεύει δικές του αλλά και διαχρονικές επιτυχίες, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, τον τραγουδιστή συνόδευσαν δυο ζευγάρια χορευτών.

Όπως αναφέρει το lefkadapress.gr, που δημοσιεύει και τις σχετικές φωτογραφίες, υπήρχε και μία μεγάλη καρδιά από άσπρα και κόκκινα μπαλόνια αλλά και ξαπλώστρες με πετσέτες που είχαν γραμμένο το όνομα Άννα, το όνομα της πολυτελούς θαλαμηγού αλλά και της κόρης του νέου ιδιοκτήτη του Σκορπιού.

Μάλιστα δεν ήταν μόνο το σκηνικό που θύμιζε αρχαία Ελλάδα αλλά και η ενδυμασία του Ριμπολόβλεφ και της αγαπημένης του, αφού ήταν ντυμένοι αρχαίοι Έλληνες.