Την Τάμτα φιλοξένησε στην εκπομπή της «Αξίζει να το ζεις» η Τατιάνα Στεφανίδου, την οποία όπως αποκάλυψε «κυνηγούσε» για να της αποσπάσει μια εκ βαθέων εξομολόγηση σχεδόν έξι χρόνια!

Η γνωστή στο νεανικό κοινό τραγουδίστρια μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή της ως ανήλικη μητέρα, από τότε που ζούσε στη Γεωργία μέχρι και τη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα και έγινε γνωστή μέσα από τηλεοπτικό μουσικό διαγωνισμό!

Μίλησε στην Τατιάνα για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε στην Τυφλίδα, το παιδί που έφερε στον κόσμο σε ηλικία 14 ετών, το γάμο της, το χωρισμό της από τον τότε σύζυγό της και τον αποχωρισμό από τη μητέρα της, η οποία μετανάστευσε στην Ελλάδα για να βοηθήσει οικονομικά την κόρη της.

Ωστόσο, όπως είπε δεν έχει μετανιώσει καθόλου για όσα έχει ζήσει μέχρι τώρα, γιατί οι εμπειρίες της την έχουν διαμορφώσει σε αυτό που είναι σήμερα.

Όσο για τη σχέση της με το Γρηγόρη Πετράκο είπε ότι έκλεισε ένας κύκλος χωρίς εντάσεις και τσακωμούς. «Ο Γρηγόρης θα μείνει στη ζωή μου για πάντα, τον εκτιμώ και τον αγαπώ πολύ. Η σχέση μας ξεκίνησε πολύ όμορφα και έτσι όμορφα τελείωσε» είπε χαρακτηριστικά.

Δήλωσε ενθουσιασμένη για το μιούζικαλ στο οποίο θα συμμετέχει φέτος στο «Rent» και αποκάλυψε ότι σχεδιάζει να κάνει περιοδείες και στο εξωτερικό, για να τραγουδήσει για την ελληνική ομογένεια.