Για την μικρή της κόρη, την ανατροφή της αλλά και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου σε συνέντευξή της.

Η παρουσιάστρια απάντησε στο ερώτημα εάν θα μπορούσε να σταματήσει να δουλεύει για να αφιερωθεί στο μεγάλωμα της μικρής της κόρης της.

«Δεν μπορώ να το κάνω αυτό γιατί δεν είμαι εφοπλίστρια, ζω από τη δουλειά μου. Δεν έχω αυτό το περιθώριο ή την πολυτέλεια. Αν μπορούσα, θα το έκανα. Δεν νομίζω πως υπάρχει πιο σημαντικό πράγμα από το να μεγαλώνεις σωστά ένα παιδί και να είσαι κοντά του όταν προσπαθεί να ανακαλύψει τον κόσμο» τόνισε στο «TVGlam».

Όσο για το αν είναι αυστηρή με την Αέλια είπε:

«Εμένα γενικά αυστηρή δεν με λες (γέλια). Ούτε τον Κρατερό. Δεν υψώνουμε ποτέ ο ένας στον άλλον τη φωνή, πώς να το κάνουμε στην Αέλια; Είμαστε και οι δύο και αυστηροί και χαλαροί. Έχουμε αποφασίσει κάποια πράγματα, συνεννοούμαστε πολύ καλά και αυτό έχει θετικό αντίκτυπο στο παιδί».

Η Κατερίνα Καραβάτου απάντησε και στο αν σκέφτεται να μεγαλώσει την οικογένειά της:

«Ο αρχικός σχεδιασμός της οικογένειας είναι και για δεύτερο και για τρίτο. Αν ρωτήσεις τον Κρατερό, μπορεί να σου πει ότι το θέλει και αύριο… Εγώ θέλω λίγο ακόμα το χρόνο μου. Μακάρι, όμως, να κάνουμε πολλά παιδιά».

Τέλος, για τον αν εξακολουθεί να είναι ερωτευμένη με τον Κρατερό Κατσούλη είπε:

«Αισθάνομαι αλλιώς και αυτό είναι ωραίο. Υπάρχει εξέλιξη. Η σχέση μας έχει περάσει σε άλλο επίπεδο και αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο».