Μετά από περίπου ενάμιση χρόνο από το χωρισμό του με τη δημοφιλή τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι, ο πρώην σύζυγός της, Ράσελ Μπραντ, αναφέρεται στο παρελθόν και μιλάει για τη σχέση τους.

Ο γάμος τους είχε διαρκέσει μόνο 14 μήνες και, παρόλο που πολλοί υποψιάστηκαν ότι η απιστία ήταν ένας από τους λόγους του διαζυγίου, ο Μπραντ διαβεβαιώνει μιλώντας σε ανδρικό περιοδικό ότι είναι μονογαμικός. «Όταν είμαι μέσα σε μία σχέση, είμαι απόλυτα μονογαμικός και προσηλωμένος στις αρχές που συμφωνήθηκαν μέσα στη σχέση», αναφέρει.

Ωστόσο δεν παραλείπει να αναφέρει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάποιος ο οποίος γίνεται μονογαμικός, όταν έχει ζήσει μια ζωή σε απόλυτη ελευθερία. Αναφερόμενος στην 28χρονη Κέιτι λέει ότι το προσπάθησε.

«Πραγματικά πιστεύω ότι είναι ένα αξιαγάπητο και όμορφο άτομο. Είναι δύσκολο δεν είναι; Έχει πολλές επιλογές. Έχω πολλές επιλογές, οπότε πρέπει να το θέλεις πραγματικά».

Ερωτηθείς για το τι δεν πήγε καλά στη σχέση του με την Κέιτι, αναφέρει ότι εν μέρει ήταν η φήμη αλλά και ότι όταν παντρεύεσαι έχεις ένα άλλο πρόσωπο το οποίο πρέπει να το κάνεις τόσο σημαντικό όσο εσένα, ενώ στην ερώτηση αν θα παντρευόταν ξανά, απαντά ότι θα του άρεσε.