Η ηλικία των 19 είναι η πιο δύσκολη για τα «τρομερά παιδιά» της showbiz που βρέθηκαν από μικρά κάτω από τους δυνατούς προβολείς της δημοσιότητας. Λίγο μετά την ενηλικίωση, οι διάσημοι πιτσιρικάδες είναι πλέον μεγάλοι για να θεωρούνται παιδιά, αλλά και μικροί για να σηκώσουν το βάρος που συνεπάγεται η φήμη τους.
Έτσι, μάλλον δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι διάσημοι 19χρονοι «χάνουν τη μπάλα».

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι ο Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος αφού πέρασε – κατά δική του δήλωση – τα χειρότερα γενέθλια της ζωής του, μέσα σε λίγες μέρες κατάφερε να κάνει όσα ατοπήματα δεν είχε κάνει μέχρι σήμερα: εμφανίστηκε με καθυστέρηση δύο ωρών στη σκηνή επειδή άργησε να ξυπνήσει και έπαιζε video games, τσακώθηκε με τους παπαράτσι και βρέθηκε στο νοσοκομείο με συπτώματα εξάντλησης.

Παρόμοιες περιπέτειες είχαν όμως κι άλλοι 19χρονοι:
Η Μάιλι Σάιρους γιόρτασε τα 19 της χρόνια με μία τούρτα που είχε τη μόρφή του Μπομπ Μάρλεϊ. Η ίδια εξήγησε ότι της την έκαναν δώρο οι φίλοι της επειδή ξέρουν ότι «καπνίζει πάρα πολύ χόρτο». Φυσικά, οι εκπρόσωποί της έτρεχαν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα.

Ο Χάρι Στάιλς του συγκροτήματος –λατρείας των εφήβων One Direction γιόρτασε τα 19α γενέθλιά του παρέα με μία στρίπερ και είχε και το θάρρος να δηλώσει: «με ξεζούμισε»!

Ο Κρις Μπράουν, στα 19 του έγινε γνωστός, όχι τόσο για το ταλέντο του στη ραπ, αλλά για τον ξυλοδαρμό της Ριάνα που ήταν τότε σύντροφός του. Οι δυο τους ξαναβρέθηκαν πρόσφατα μαζί.

Η Ντρου Μπάριμορ, αφού είχε περάσει επεισοδιακή εφηβεία με ναρκωτικά και ποτό, έφθασε στα 19 και έκανε άλλη μία τρέλα. Παντρεύτηκε έναν ιδιοκτήτη μπαρ, μόλις 20 ημέρες μετά τη γνωριμία τους. Το ζευγάρι χώρισε μετά από δύο μήνες.

Η Λίντσεϊ Λόχαν, στα 19 της είχε ήδη προβλήματα με διατροφικές διαταραχές και ναρκωτικά και τα δημοσιοποίησε με αφορμή τη νοσηλεία της για άσθμα.

Η κόρη του Όζι Όσμπορν, Κέλλυ, ήταν 19 ετών όταν μπήκε για πρώτη φορά σε κλινική απεξάρτησης. Έκτοτε μπήκε κι άλλες φορές, αλλά το τελευταίο διάστημα δείχνει να έχει αφήσει πίσω της τις καταχρήσεις.