Συνέντευξη Τύπου για το νέο ενημερωτικό «κομμάτι» του Αnt1 έδωσαν τα στελέχη του σταθμού του Αμαρουσίου. Στο γεύμα, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, βρέθηκαν ανάμεσα στους υπόλοιπους οι «πρωταγωνιστές» του event Μαρία Χούκλη και Γιώργος Παπαδάκης και η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Η επικοινωνιολόγος του ΑΝΤ1 μίλησε για το τηλεοπτικό μέλλον της Ράνιας Θρασκιά, του Γιώργου Παπαδάκη και την Νάντια Μπουλέ.

«Δεν νομίζω ότι τίθεται τέτοιο ζήτημα», ήταν η απάντηση της σε ερώτηση των δημοσιογράφων στο αν θα βρίσκεται στην πρωινή εκπομπή του ANT1 η Ράνια Θρασκιά… «Όταν υπάρχει μια καλή συνεργασία πάντα στόχος είναι αυτή η συνεργασία να έχει μέλλον. Μην βιαζόσαστε και μην βλέπετε κοντόφθαλμα… Τα πράγματα μπορεί να έρθουν και λίγο αργότερα», είπε η Κ. Γκαγκάκη, ενώ όσον αφορά τον κ. Παπαδάκη δήλωσε «Ο ΑΝΤ1 δεν έχει κανένα σκοπό να «φύγει» τον κ. Παπαδάκη». Σε ερώτηση αν θα αντικατασταθεί από τους Καραμέρο – Χαριτάτο πρόσθεσε «Δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει σε πέντε χρόνια»!

Όσον αφορά την εμφάνιση της στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και το κατά πόσο ξάφνιασε η κίνηση της αυτή τον ΑΝΤ1 είπε: «Είμαι επαγγελματίας. Ξέρω πολύ καλά τι κάνω, πιστέψτε με», ενώ στις φήμες που θέλουν να αναλαμβάνει τα ηνία του «Top Chef» η Νάντια Μπουλέ είπε: «Δεν έχω να σας πω ακόμα τίποτα… Δεν έχω μιλήσει για κάποια επιλογή, οπότε δεν θα σχολιάσω».

Ο κ. Γ. Παπαδάκης, αναφερόμενος στην κρίση και την τύχη της tv στα επόμενα χρόνια, δήλωσε «Ελπίζω του χρόνου να είμαστε όλοι εδώ». Ο κ. Παπαδάκης αποκάλυψε ακόμα ότι θα έχει 6 συμπαρουσιαστές!!! Για την ακρίβεια, παραδέχτηκε ότι η αλλαγή που θα έχει φέτος στην εκπομπή του είναι ότι θα συμπαρουσιάζει με νέα παιδιά, συνεργάτες που μέχρι τώρα ήταν πίσω από τις κάμερες.

Κατερίνα Γκαγκάκη, Γιώργος Παπαδάκης, Μαρία Χούκλη, Στρατής Λιαρέλης

(Φωτογραφίες:NDP)