Η Χριστίνα Λαμπίρη μετά από εννιά μήνες γάμου εξομολογείται τους φόβους, τις ανησυχίες της, μιλάει για τον έρωτα στη ζωή της και ποιες ευχές θα έκανε για το μέλλον της.

Όπως δημοσίευσε το περιοδικό «ΕΓΩ» μετά από εννιά μήνες έγγαμου βίου η γνωστή παρουσιάστρια δηλώνει: «Είναι πανέμορφα το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους!Αν δεν ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι αυτό είναι το σωστό, δεν θα το έκανα για κανένα λόγο» και συνεχίζει μιλώντας για τον σύζυγό της: «Τον Θάνο τον αισθάνθηκα αδελφή ψυχή μου. Έχουμε κοινούς κώδικες επικοινωνίας. Κοιταζόμαστε στα μάτια και δεν χρειάζεται να μιλήσουμε. Από την αρχή έτσι ήμασταν. Τα συναισθήματα που έχουν αναπτυχθεί ανάμεσά μας είναι κάτι παραπάνω από την κλασική “καψούρα”. Είμαστε ένα χρόνο με το Θάνο και δε χρειάστηκε να αγριοκοιτάξουμε ο ένας τον άλλον. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που γνώρισα τον Θάνο».

Η ευχή που κάνει είναι να είναι μαζί με τον άνθρωπό της έως το τέλος όπως είναι σήμερα. Για τον αν έχει κάνει bottox, και αν έχει το άγχος του χρόνου δηλώνει: «Όχι φοβάμαι πάρα πολύ. Δε θέλω να βάζω ενέσεις στον οργανισμό μου. Μια γυναίκα 44 ετών δε μπορεί να δείχνει 25. Είμαι εξαιρετικά ανασφαλής με την εικόνα μου. Φοβάμαι τα γηρατειά όσο και τον θάνατο».

Και συνεχίζει πως αυτό που τη φοβίζει είναι: «Ότι δε θα μου αρέσει καθόλου η εικόνα μου. Προς το παρόν αντιστέκομαι, δε βγάζω μια ψεύτικη εικόνα». Ο άνθρωπος που της λείπει από τη ζωή είναι ο πατέρας της που τον έχασε το 2005 και παραδέχεται πως έχει περάσει δύσκολα στη ζωή της λέγοντας πως τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή μας.