Μόλις λίγες μέρες μετά τον ελληνικό τελικό της Eurovision για την ανάδειξη του εκπροσώπου της Ελλάδας στην Eurovision, όπου ήταν υποψήφια με το τραγούδι «Χίλιες Και Μία Νύχτες»., η Αγγελική Ηλιάδη φωτογραφήθηκε και μίλησε στο ΕΓΩ! Weekly.

Για την απόφασή της να είναι υποψήφια στον διαγωνισμό και μάλιστα με ένα λαϊκό τραγούδι, η γνωστή τραγουδίστρια είπε: «Το να είσαι ποπ, δεν είναι απαραίτητο για τη συμμετοχή. Για να είμαι ειλικρινής, δεν το σκέφτηκα μόνη μου, αλλά ήταν μια πρόταση της δισκογραφικής μου εταιρείας, Platinum Records. Είπα αμέσως ότι θα το κάνω. Εκτός του ότι είναι μεγάλη τιμή να εκπροσωπείς τη χώρα σου στο εξωτερικό, είναι και μια ωραία εμπειρία».

Η τραγουδίστρια δεν δίστασε να σχολιάσει και τα αρνητικά σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για το τραγούδι της.

«Δεν θέλω να το προσωποποιήσω, αλλά κανένα από τα σχόλια και τις κριτικές που γράφτηκαν και ακούστηκαν δεν μου χάλασαν τη διάθεση. Τα έβρισκα αστεία. Ήταν το πλέον ελληνικό τραγούδι, έπρεπε να ήμασταν χαρούμενοι που ένα τέτοιο τραγούδι ήταν υποψήφιο. Αν θέλουμε κάθε φορά να στέλνουμε τραγούδια με αγγλικό στίχο και ακούσματα που δεν θυμίζουν σε τίποτε Ελλάδα, τότε ποια είναι η ελληνική συμμετοχή;»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Αγγελική Ηλιάδη δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει στο μέλλον για δεύτερη φορά μαμά, αν και ξεκαθάρισε πως αυτήν την περίοδο δεν έχει κάποιο σύντροφο στο πλευρό της.

Τέλος, η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε πως πλέον δεν μένει μόνο μαζί τον γιο της αλλά μαζί και με τον αδερφό της.