Μυστήριο παραμένει για το τι πραγματικά συμβαίνει με τον ηθοποιό Γιώργο Σεϊταρίδη και την πρώην σύζυγο του Τούτσε Καζάζ. Διαζύγιο, αγωγή, εκβιασμός και ροζ βίντεο.

Τι συμβαίνει πραγματικά; Το γρίφο αυτόν πραγματικά μπορούν να λύσουν μόνο οι πρωταγωνιστές αυτής της ιστορίας, αναφέρει δημοσίευμα στο «Ciao», αφού κανείς για την ώρα δεν έχει δώσει μια σαφή απάντηση για το τι συμβαίνει και φυσικά αρνούνται και οι δυο να μιλήσουν δημόσια γι’ αυτό το θέμα.

Μετά από τρία χρόνια γάμου έπεσαν οι τίτλοι τέλους και στο φως της δημοσιότητας έρχεται το τρίτο πρόσωπο, φωτογραφίζοντας την Αποστολία Ζώη. Σήμερα ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια ζουν απομονωμένοι στη Ραφήνα ενώ και οι δύο δείχνουν αγνώριστοι.

Ο Γιώργος Σεϊταρίδης έχει πάρει αρκετά κιλά και στις σπάνιες εμφανίσεις του είναι αξύριστος και ατημέλητος ενώ η Αποστολία Ζώη έχει ένα εντελώς διαφορετικό look από αυτό που την έχουμε συνηθίσει.

Όπως λένε άνθρωποι του στενού τους κύκλου είναι πολύ αγαπημένοι και επιθυμούν σύντομα να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά. Στην Τουρκία αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η επιστροφή της Τούτσε προκείμενου να λύσει το γρίφο και να δοθούν ξεκάθαρες απαντήσεις.