Ο πολυαγαπημένος ηθοποιός, Γιώργος Κωνσταντίνου, έχει χαρίσει αξέχαστες ερμηνείες στο κοινό και συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγάλων του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου. Τι γνώμη όμως έχει ο ίδιος για τις ερμηνευτικές του ικανότητες και την ποιότητα και αξία του ως ηθοποιός;

«Ένιωθα ότι έχω ταλέντο, αλλά διέθετα και την αίσθηση του μέτρου. Όταν οι άλλοι έπαιζαν υπερβολικά εγώ έπαιζα όπως σήμερα με φυσική υποκριτική. Διάβαζα Στανισλάφσκι και μου εντυπώθηκε η ρήση του να παίζει ο ηθοποιός αληθινά, να αισθάνεται αυτό που κάνει. Έζησε μέσα μου. Το ταλέντο μου το αναγνώρισε κυρίως ο κόσμος. Το 1961 ένας αυτοσχεδιασμός μου στη σκηνή με την Βουγιουκλάκη προκάλεσε μαζικό αλαλαγμό. Ο Αντωνάκης ήταν μια σύμπτωση. Ήμουν 28 χρονών και μου κόλλησαν ποστίς και άσπρα μαλλιά. Το έργο το είχε παίξει ο Λογοθετίδης στο θέατρο. Δεν ξέρω ακόμη γιατί ο Τζαβέλλας φώναξε εμένα», τονίζει, χαρακτηριστικά, ο αγαπημένος ηθοποιός στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.