Ξεχωρίζει όχι μόνο για την ομορφιά και το ταλέντο της, αλλά και για το πολύ θετικό και καθόλου «δήθεν» attitude που έχει.

Η πρωταγωνίστρια του «The Amazing SpiderMan» και «Gangster Squad» μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για τη σχέση της με το χρήμα, τους γονείς της και για τις ψεύτικες καμπύλες της!

«Δεν έχω μανία με τα λεφτά… Το μόνο που σου προσφέρουν είναι ευκαιρίες. Δεν μπορείς να εξαγοράσεις την αγάπη ή την ευτυχία. Οι γονείς μου φρόντισαν να το μάθω αυτό από μικρή. Ο πατέρας μου δούλευε πάρα πολύ σκληρά προκειμένου να μπορέσω να φτάσω εκεί που έφτασα. Και οι δύο μου γονείς είναι εξαιρετικοί άνθρωποι. Με έχουν βοηθήσει πολύ στην προσπάθειά μου να διατηρήσω την ακεραιότητά μου όλα αυτά τα χρόνια».

Η Στόουν αποκάλυψε επίσης πως το «όπλο» της στο πολυαναμενόμενο «Gangster Squad» είναι… οι καμπύλες της! Ή καλύτερα οι ψεύτικες καμπύλες της: «Τα ”αγόρια” της ταινίας έχουν τα αληθινά όπλα τους. Εγώ έχω για όπλο τις ψεύτικες καμπύλες μου. Κάθε μέρα έπρεπε να ρουφήξω την κοιλιά μου για να χωρέσω μέσα στον στενό κορσέ, ο οποίος έκανε το σώμα μου να μοιάζει με κλεψύδρα. Έδειχνα πολύ καμπυλωτή! Μου άρεσε!».