Τελικά για όλα ευθύνονται τα γονίδια… Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι η 6χρονη Ντάνιελιν Μπίρκχεντ, μοναχοκόρη της playmate Αν Νικόλ Σμιθ που απεβίωσε το 2007, είναι το νέο πρόσωπο της καμπάνιας της Guess. Όπως ακριβώς και η μητέρα της όταν αντικατέστησε την Κλόντια Σίφερ το 1992.

Την απόφαση για τη συμμετοχή της μικρής Ντάνιελιν στη νέα καμπάνια της εταιρείας πήρε ο πατέρας της με τον οποίο ζει από τότε που η μητέρα της πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Η φωτογράφιση έχει προκαλέσει όπως ήταν αναμενόμενο ποικίλες αντιδράσεις καθώς πολλοί ισχυρίζονται ότι ο Λάρι Μπίρχεντ δεν θα έπρεπε να επιτρέψει στην κόρη του να μπει τόσο γρήγορα στο χώρο του μόντελινγκ με παιδοψυχολόγους να επιμένουν ότι με βάση τα όσα πέρασε η μικρή όταν πέθανε η μητέρα της θα έπρεπε να κάνει ότι μπορεί για να την κρύψει από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο οι εκπρόσωποι της εταιρείας έχουν διαφορετική άποψη και επιμένουν ότι η μικρή θα έχει μέλλον στο χώρο της μόδας, λέγοντας ότι η Ντάνιελιν έχει το ίδιο ακριβώς παιχνιδιάρικο ύφος με τη μητέρα της…

Η Αν Νικολ Σμιθ ως το πρόσωπο της εταιρείας το 1992