Μπορεί οι λέξεις οδήγηση και Daniel Craig να σας φέρνουν στο μυαλό την εικόνα μιας Άστον Μάρτιν να πέφτει από τη γέφυρα του Μπρούκλιν αλλά και πάλι ο Τζέιμς Μποντ να βγαίνει σώος και αβλαβής, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση τα πράγματα αποδείχτηκαν πολύ πιο απλά.

Ένα πεντάωρο μάθημα οδικής ασφάλειας, ένα γραπτό διαγώνισμα και ένα τεστ επί τω έργω, ήταν αρκετά για να μπορεί ο πράκτορας 007 να οδηγεί και νόμιμα στη Νέα Υόρκη.

Δεδομένου ότι ο Daniel Craig ζει πλέον με τη σύζυγό του Rachel Weisz στη Νέα Υόρκη, ήταν λογικό να θελήσει να εξασφαλίσει μια σχετική άνεση να κυκλοφορεί στην πόλη και για να γίνει αυτό θα έπρεπε να υποβληθεί στη διαδικασία αυτή μαζί με όλους τους κοινούς θνητούς.

Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος σχολής οδηγών, Richard Fernandez, «κανείς δεν εξαιρείται από τη διαδικασία. Ο πράκτορας 007 θα πρέπει να είναι εγκρατής όταν κυκλοφορεί στη Νέα Υόρκη γιατί μπορεί ο οποιοσδήποτε να ζήλευε το “ταλέντο” του στην οδήγηση που επιδεικνύει στις ταινίες, ωστόσο αυτό δεν ταιριάζει σε μια πόλη, ιδιαίτερα τις ώρες αιχμής».