Ως την απόλυτη φαντασία περιέγραψε ο Justin Timberlake το γάμο του με την Jessica Biel, προσθέτοντας πως η ηθοποιός μέσα στο νυφικό της ήταν «το πιο όμορφο πράγμα που είχε δει ποτέ».

Ο 31χρονος τραγουδιστής έκανε τις δηλώσεις αυτές καθώς το ζευγάρι αποκάλυψε την πρώτη φωτογραφία από τη φανταστική γαμήλια τελετή του μέσα από τις σελίδες του περιοδικού People.

Στη φωτογραφία ο Justin φορά ένα σμόκιν Tom Ford- στο σχεδιασμό του οποίου βοήθησε και ο ίδιος- και πηδά από τη χαρά του- κυριολεκτικά- ενώ η σύζυγός του πλέον κάθεται μπροστά του.

Η φωτογραφία πουλήθηκε έναντι 300.000 δολαρίων ενώ η τελετή εκτιμάται πως κόστισε περίπου 6,5 εκατ. δολάρια.

Η 30χρονη Jessica δείχνει πανευτυχής μέσα στο απαλό ροζ Giambattista Valli Haute Couture νυφικό της. Το νυφικό συνόδευσε με ένα αιθέριο πέπλο κι ένα μπουκέτο λευκά λουλούδια.

«Ήταν μία φανταστική εμπειρία», είπε για τη γαμήλια τελετή. «Ήταν ένα πραγματικά υπέροχο βράδυ», συμπλήρωσε ο Timberlake, ο οποίος αποκάλυψε πως η Jessica περπάτησε προς το μέρος του, μέσα στην εκκλησία, με μουσική υπόκρουση μία μπαλάντα που είχε γράψει μόνο για εκείνη και μόνο για εκείνη την ημέρα.

Δείτε τη φωτογραφία