Έτρεμε για τη ζωή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς ο πατέρας της

Εξαιτίας του εθισμού της στα ναρκωτικά


LIFESTYLE
10:27
20/10/2012
Έτρεμε για τη ζωή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς ο πατέρας της
loading

Ο πατέρας της δημοφιλούς τραγουδίστριας, Μπρίτνεϊ Σπίαρς, φοβόταν ιδιαίτερα για τη ζωή της κόρης του, εξαιτίας του εθισμού της σε ναρκωτικές ουσίες, πριν από πέντε χρόνια,  όπως υποστήριξε ο δικηγόρος του.

«Ο Τζέιμι Σπίαρς ζούσε υπό τον συνεχή φόβο ότι κάποια στιγμή θα δει στην τηλεόραση ότι η κόρη του είναι νεκρή», είπε ο δικηγόρος του πατέρα της τραγουδίστριας, Λίον Γκλάντστοουν.

Τις δηλώσεις αυτές έκανε ο δικηγόρος τη δεύτερη ημέρα δικαστικής διαμάχης που έχει ξεσπάσει μεταξύ της οικογένειας Σπίαρς και του Σαμ Λούτφαϊ, ο οποίος μεταξύ του 2007 και 2008 υπήρξε ένας από τους στενότερους φίλους της Σπίαρς και την περίοδο εκείνη «συστηνόταν» ως ο μάνατζέρ της.

Ο Λούτφαϊ, ετών 38, θεωρείτο το 2007, ότι ήταν ο άνθρωπος που καθόριζε ποια άτομα μπορούσαν να βλέπουν την τραγουδίστρια κατά την περίοδο της «πτώσης» της.

Πλέον έχει καταθέσει μηνύσεις εναντίον της Σπίαρς, προκειμένου να προσκομίσει μερίδιο των κερδών που είχε η τραγουδίστρια το 2007.

Ο άνδρας έχει καταθέσει επίσης μηνύσεις εναντίον των γονιών της Σπίαρς, με τις κατηγορίες ότι ο πατέρας της τραγουδίστριας, τον Ιανουάριο του 2008, τον είχε γρονθοκοπήσει και ότι η μητέρα της τον αναφέρει στο βιβλίο που είχε εκδώσει στα τέλη του ίδιου έτους.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει