Τη δική της απάντηση για όσα ακούστηκαν κατά καιρούς πως ζει μες τη χλιδή παρά την κρίση, έδωσε η Πέγκυ Ζήνα.

Η τραγουδίστρια ξεκαθάρισε πως δεν της αρέσουν οι πολυτέλειες, ενώ ότι έχει καταφέρει μέχρι στιγμής το έκανε με σκληρή δουλειά.

«Δεν είμαι άνθρωπος που τρελαίνεται για την πολυτέλεια. Με τη δουλειά μου, μπόρεσα κι έφτιαξα τη ζωή μου γιατί δεν βρήκα τίποτα έτοιμο. Είχα και την τύχη να μου κάνουν πολύ καλά δώρα! Μ΄αρέσει πάρα πολύ η θάλασσα. Να είμαστε με το καραβάκι μας και να γυρνάμε στα νησιά. Πέρα απ΄αυτό, δεν μου αρέσουν άλλες πολυτέλειες.

Δεν είμαι αυτή που θα ξοδέψω όλα μου τα λεφτά στα ρούχα. Είμαι και ήμουν πάντα της φόρμας και του τζιν. Γι΄αυτό και δεν θεωρούμαι από τις fashion icon τραγουδίστριες. Θεωρώ υπερβολή να πάω να πάρω επώνυμα ρούχα του παιδιού, που μεγαλώνει και κάθε 3 μήνες αλλάζει νούμερο» δήλωσε στη εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι».

Αναφερόμενη στα αρνητικά σχόλια και τις κριτικές που δέχεται κατά καιρούς είπε:

«Δεν στενοχωριέμαι με τα αρνητικά σχόλια. Μόλις πήγαινα λίγο να στεναχωρηθώ έπαιρνα τόση αγάπη από τον κόσμο, και αυτό είναι το βασικό. Δεν με νοιάζει τι θα πουν οι πανελίστες στις εκπομπές.

Γιατί οι δημοσιογράφοι, δεν λένε συνήθως τέτοια πράγματα. Αυτού του είδους τα σχόλια από έναν πανελίστα, που ας πούμε είναι 50 ετών και αυτό που έχει πετύχει στη ζωή του είναι να είναι στο πάνελ μιας παρουσιάστριας καινούργιας, και να κουτσομπολεύει… αυτού του είδους τα σχόλια δεν με πειράζουν».