Ούτε φανατική αλλά ούτε και πολέμια του γάμου είναι η Παναγιώτα Βλαντή, η οποία ωστόσο εξομολογείται πως είναι κάτι που την άγχωνε από τότε που ήταν μικρή.

«Μπορεί κάποια στιγμή να παντρευτώ, αλλά μπορεί να μην παντρευτώ και ποτέ. Πάντα όμως στην ζωή μου θα ζω σαν παντρεμένη», ανέφερε η ηθοποιός μιλώντας στο ΟΚ.

«Αν παντρευτώ τελικά δεν θα το κάνω με τυμπανοκρουσίες. Θα προτιμούσα να γίνει αστραπιαία, να έχει κανονίσει τα πάντα ο σύντροφός μου και να μου κάνει έκπληξη. Μοναδική προϋπόθεση που θα έθετα εγώ, είναι να είναι δίπλα μας η θάλασσα. Η αλήθεια είναι ότι ο γάμος με άγχωνε από τότε που ήμουν μικρή», αναφέρει στη συνέχεια η ηθοποιός, προσθέτοντας: «Δεν έχω τίποτα εναντίον του γάμου απλά μέχρι τώρα δεν χρειάστηκε να παντρευτώ. Από τη στιγμή που ζω με τον σύντροφό μου, δεν είναι σαν να είμαστε παντρεμένοι;».

Για το άλλο «μεγάλο κεφάλαιο» της ζωής, τα παιδιά, η Παναγιώτα Βλαντή λέει ότι θα ήθελε πολύ να γίνει μητέρα: «Αγαπώ πολύ τα παιδιά! Μου έχει συμβεί να τσακωθώ στον δρόμο με μια μητέρα που είδα να χτυπάει το παιδί της. Θα ήθελα πολύ να γίνω μητέρα αλλά δεν θέλω να αγχώνομαι ούτε να μου γίνει έμμονη ιδέα».