Δύο χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον Άσλεϊ Κόουλ, η Σέριλ Κόουλ φαίνεται πως δεν έχει ξεπεράσει τον πόνο που της προκάλεσε η απιστία.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια έδωσε και μια άλλη πτυχή του προσωπικού της δράματος, αποκαλύπτοντας την αγωνία που πέρασε εξαιτίας του φόβου ότι μπορεί να είχε προσβληθεί από κάποιο αφροδίσιο νόσημα.

«Η απιστία του Άσλεϊ έθεσε την υγεία μου σε κίνδυνο», λέει η Σέριλ. «Και δεν μπορεί κανείς να καταλάβει πώς ένιωθα όταν οι παπαράτσι με φωτογράφιζαν καθώς πήγαινα σε κλινική για να κάνω εξετάσεις».

Ευτυχώς, η Σέριλ στάθηκε τυχερή και οι εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι ύποπτο. Όμως οι περιπέτειες του ποδοσφαιριστή της Τσέλσι την άφησαν «διαλυμένη ψυχολογικά».

Αυτόν τον καιρό, η Σέριλ Κόουλ κυκλοφορεί την αυτοβιογραφία της, στην οποία περιγράφει πολύ γλαφυρά τα συναισθήματά της όταν έμαθε ότι ο σύζυγός της την απατούσε.

Όπως αποκαλύπτει, οι πρώτοι ψίθυροι ήρθαν στα αυτιά της από στέλεχος της δισκογραφικής εταιρίας της. Παρόλο που θέλησε να δώσει μια ευκαιρία στον Κόουλ, όλα κατέρρευσαν όταν έμαθε ότι ο σύζυγός της δυσκολευόταν να κρατήσει το… φερμουάρ κλειστό.