Ευτυχισμένη μαμά είναι από τον Μάιο η Jessica Simpson, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η 32χρονη ηθοποιός και ο μπαμπάς της μικρής, Eric Johnson, που πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, είναι μαζί δύο χρόνια αλλά δεν έχουν παντρευτεί.

Ωστόσο, η ίδια πήρε αρκετά κιλά τα οποία δεν έχει ακόμη καταφέρει να χάσει και αυτό είναι το μαράζι της. Μάλιστα επισκέφθηκε πλαστικό χειρουργό για να την βοηθήσει να αποδεσμευτεί από τα κιλά της εγκυμοσύνης και να αποκτήσει το σώμα που είχε πριν μείνει έγκυος αλλά η πρότασή της απορρίφθηκε από τους γιατρούς.

Πρόσωπο από το στενό της περιβάλλον δήλωσε: «Μετά από την κόρη της αισθανόταν ότι δεν υπήρχε τρόπος να χάσει το βάρος από μόνη της. Είχε αγωνιστεί τόσο πολύ στο παρελθόν για να έχει ένα ωραίο σώμα και μετά τον τοκετό το βάρος της δεν σταμάτησε να αυξάνεται».

Ο φακός την συνέλαβε να βγαίνει από στούντιο του Λος Άντζελες με ένα κοντό μαύρο φόρεμα. Φαίνεται πως η Jessica, προς το παρόν, το πήρε απόφαση και δεν θα κρύβεται μέχρι να καταφέρει να χάσει τα κιλά που τόσο την απασχολούν.