Ένα δημοσίευμα του US Magazine έρχεται να βάλει «φωτιά» στη σχέση των δυο πρωταγωνιστών των ταινιών Twilight, Κρίστεν Στιούαρτ και Ρόμπερτ Πάτινσον. Το περιοδικό αποκαλύπτει ότι η 22χρονη ηθοποιός απάτησε τον 26χρονο σύντροφό της με τον Ρούπερτ Σάντερς, σκηνοθέτη της τελευταίας της ταινίας, Η Χιονάτη και ο Κυνηγός (Snow White And The Huntsman).

Ο Σάντερς, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, είναι 41 ετών και το περιοδικό, εκτός από το ρεπορτάζ για τη σχέση τους, φαίνεται πως έχει στην κατοχή του και φωτογραφίες με το παράνομο ζευγάρι. Μάλιστα, το δημοσίευμα του US Magazine επιβεβαιώνει και το αμερικανικό People: «Η Κρίστεν είναι συντετριμμένη. Αυτό που έκανε ήταν ένα λάθος, μια εντελώς λάθος απόφαση. (…) Δεν ήθελε να πληγώσει κανέναν. Είναι ένα καλό παιδί που απλά πήρε μια κακή απόφαση» λέει πηγή της ηλεκτρονικής έκδοσης του People, που θεωρείται ιδιαίτερα αξιόπιστο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Κρίστεν Στιούαρτ και ο Ρόμπερτ Πάτινσον έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι στην τελευταία κοινή δημόσια εμφάνισή τους, πριν μερικές μέρες, στο Σαν Ντιέγκο όπου έδωσαν το «παρών» στο ετήσιο Comic Con. Μέχρι στιγμής κανείς από τους δύο δεν έχει σχολιάσει τα δημοσιεύματα.