Δημόσια συγγνώμη από τον καλό της Robert Pattinson για την απιστία της ζήτησε η Kristen Stewart. «Λυπάμαι πάρα πολύ για τον πόνο και την ντροπή που προκάλεσα στους κοντινούς μου ανθρώπους και σε όλους όσους εμπλέκονται. Αυτή η επιπόλαιη στιγμή έθεσε σε κίνδυνο το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου, τον άνθρωπο που αγαπώ και σέβομαι πιο πολύ, τον Rob. Τον αγαπώ, τον αγαπώ και λυπάμαι πάρα πολύ», είπε η Kristen.

Να θυμηθούμε ότι κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η ηθοποιός απάτησε τον αγαπημένο της με τον σκηνοθέτη της νέας της ταινίας Rupert Sanders.

Παρ’ όλα αυτά και ο Sanders εξέφρασε δημόσια τη λύπη του προς την οικογένειά τους, ελπίζοντας ότι η σύζυγός του θα τον συγχωρέσει και θα του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Την ίδια στιγμή πόλεμος ξέσπασε στο twitter με κάποιους από τους θαυμαστές της ηθοποιού να παίρνουν το μέρος της και να την δικαιολογούν και άλλους να την αποδοκιμάζουν. Οι περισσότεροι δήλωναν σίγουροι ότι ο Robert θα συγχωρήσει την Kristen αφού ο δεσμός τους είναι πολύ δυνατός.