Στην Ευγενία Μανωλίδου και τη Ρούλα Κορομηλά επικεντρώθηκε ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1. Ο κ. Γιάννης Λάτσιος, μιλώντας «έξω από τα δόντια» για τις δύο παρουσιάστριες, είπε για τη σύζυγο του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ., Άδωνι Γεωργιάδη, ότι «Η Ευγενία έχει μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Δε νομίζω ότι ισχύει όμως ότι οι Έλληνες λατρεύουν να τη μισούν. Η αλήθεια είναι ότι είναι ένας άνθρωπος που δημιουργεί εντάσεις, όμως η τηλεόραση δε βγαίνει με ανθρώπους που δε λένε τη γνώμη τους.

Δεν μπορούν τα πάντα να είναι στρογγυλεμένα. Άνθρωποι που λένε την άποψή τους, όντως δημιουργούν συζητήσεις. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι η Ευγενία το κάνει επίτηδες. Πιστεύω πως πραγματικά εκφράζει αυτό που πραγματικά είναι, αυτό που σκέφτεται, κι αυτό ο κόσμος το βρίσκει ενδιαφέρον».

Ενώ έκρινε την επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά στο γυαλί «ενδιαφέρουσα» αλλά ανέφερε ότι η παρουσίαση της εκπομπής «Greek Idol» δεν τη βοηθά να ξεδιπλώσει όλες τις ικανότητές της. Και τόνισε: «Δε νομίζω ότι τα φυσικά χαρακτηριστικά και η ηλικία δεν είναι αυτά που χαρακτηρίζουν έναν παρουσιαστή».