Πιο ήρεμη και πιο κατασταλαγμένη από ποτέ φαίνεται η Ελένη Φουρέιρα, η οποία μετά από δύο χρόνια στα φώτα της δημοσιότητας, μεταμορφώθηκε από ένα άγριο θηλυκό σε μία απόλυτα σικάτη γυναίκα, χωρίς ωστόσο να χάνει τη σέξι της πλευρά.

Η τραγουδίστρια ανέφερε σε συνέντευξή της ότι πιστεύει ότι η γυναίκα πρέπει να έχει δύναμη στη σχέση αλλά όχι να «καβαλάει» τον άντρα. Σε ερώτηση σχετικά με το αν έχει υπάρξει θύμα μιας τέτοιας κατάστασης δήλωσε: «Ναι έχω υπάρξει και είναι δύσκολο να βρεθεί δίπλα μου ένας άντρας. Πρέπει να έχει τρομερή αυτοπεποίθηση και τρομερή δύναμη για να μπορεί, όχι για να το αντέξει, να νιώθει ο ίδιος καλά. Αυτό είναι δύσκολο, όντως. Γιατί, χωρίς να το θες, τον «καβαλάς». Μπορεί να προσπαθείς να κάνεις το αντίθετο, όμως όταν είσαι σε μια παρέα με το αγόρι σου και όλοι μιλάνε για σένα και όλοι σε ρωτάνε πράγματα… Είναι λίγο… κάπως, καταλαβαίνεις.

Η ίδια δήλωσε στο Glam για τις εξελίξεις στη χώρα: «Δεν νομίζω να φταίει ο κόσμος όταν το σύστημα είναι αυτό σε μία χώρα. Όταν δεν έχει νόμους… Μας μάθανε έτσι. Δυστυχώς. Ευτυχώς, θα αλλάξει! Θέλω να πιστεύω ότι θα αλλάξει, καλό για όλους μας θα είναι. Δεν γίνεται να μην αλλάξει, γιατί αν δεν αλλάξει θα καταστραφούμε. Ελπίζω… Είμαι πολύ θετική επειδή πιστεύω στο ότι είμαστε Έλληνες. Οι έλληνες έχουμε μια ιστορία τεράστια και επειδή σεβόμαστε και αγαπάμε αυτή την ιστορία, όσο και αν δεν θέλουν να το πιστέψουν στο εξωτερικό, δεν θα επιτρέψουμε να χαθεί όλο αυτό που κάποιοι απέκτησαν με πόλεμο και με αίμα που χύσανε για να κατακτήσουν την Ελλάδα κάποιοι κάποτε. Είναι κρίμα εμείς να τη χάσουμε».